Konuyla ilgili bir açıklama yapan PTT Baş Müdürü Metin Ağdaş şunları söyledi. Ağdaş,  PTT'de artık Cumartesi günleri para gönderme ödeme, kredi kartı yatırma, elektirik ve telefon tahsilatları da yapılabilecek dedi.

PARASAL İŞLEMLER YAPILACAK

Ağdaş, vatandaşlara her zaman en iyi hizmeti vermeye amaç edinen PTT halk odaklı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Erzincan  halkının hafta sonu da zorluk yaşamaması için çalışma başlatan PTT Baş Müdürlüğü Cumartesi günleri de ‘PTT Kargo’ aracılığı ile kargo göndermek isteyen vatandaşların kabulünü yapacak. Konu hakkında açıklamalarda bulunan PTT Baş Müdürü Metin Ağdaş, “1 Temmuz 2012 tarihi itibariyle Cumartesi günleri saat 10.00-16.00 arasında Erzincan  Merkez Müdürlüğü gişelerinden havale, çek, yatırma ödeme ve aktarma işlemleriyle birlikte her türlü parasal işlemler yapılacaktır” dedi.

 

ÇAĞDAŞ VE KÖKLÜ BİR KURULUŞ

Ağdaş, PTT Matikler den günün her saati işlemlerin yapılabileceğini ifade eden Ağdaş, “ Kaliteli güvenli ve hızlı hizmetin adresi PTT, atılımlarını sürdürmeye ve kendini ülkemiz insanı yararına geliştirmeye devam edecektir. Hızlı ve teknolojik hizmetin kısa adresi olan PTT’nin çağdaş ve köklü bir kuruluş olmasının, halkımıza sunduğu hizmetlerin kalite ve çeşitliliği ile insanların yaranına olacak her türlü çalışma ve etkinliklerin içerisinde olmasından kaynaklandığı kamuoyunca bilinmektedir” ifadesinde bulundu.

Editör: Doğu Gazetesi