Üzümlü Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında ilçede Türk Tasavvuf Musikisi’nin önde gelen isimlerinden olan Sami Savni Özer’in konseri düzenlendi. Üzümlü Belediyesi ve Üzümlü Kaymakamlığı’nın organizasyonuyla Üzümlü’lü sevenleriyle buluşan Özer, seslendirdiği ilahi ve Türk Tasavvuf Musikisi ile sevenlerinin gönüllerini yeniden fethetti.
             Üzümlü Çarşı merkezinde düzenlenen konsere Üzümlü Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım, İlçe Emniyet Amiri M. Nuri Çınaklı, İlçe Müftüsü Bedir Aydın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Bekir Sertadım, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Işık, belediye encümenleri, resmi kurum müdürleri veçok sayıda vatandaş katıldı.
             Konser öncesi bir konuşma yapan Üzümlü Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım, Sami Savni Özer gibi büyük bir üstadı Üzümlü’de ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek “Mübarek Ramazan ayı vesilesi ile manevi duygularımızı daha da depreştirmek, daha da yoğunlaştırmak, Türkiye’nin en güçlü musiki ve ilahi sesi Sami Savni Özer abimizin o güzel sunumunu birlikte dinlemek, birlikte alkışlamak ve Ramazan’ı bir başka mutlu bir şekilde bir başka yönüyle icra etmek için bu güzel etkinlikte birlikteyiz. Değerli üstat Sami Savni Özer, en güzel eserlerini bizlerle paylaşacak Allah Resulullah sevgisini Üzümlü’den çok güzel, çok duygulu bir şekilde paylaşıp bizi bambaşka bir aleme, yolculuğa davet edecek.” dedi.
             Başkan Sertadım konuşmasının ardından Sami Savni Özer’e Üzümlü’ye geldiği için teşekkür ederek üzerinde Cimin Üzümü işlemesi olan Erzincan bakır tabağı hediye etti. Üzümlü’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Sami Savni Özer, kendisine bu imkanı sağlayan Üzümlü Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım’a teşekkür etti.
                  Konuşmaların ardından başlayan konserde ilahi ve tasavvuf musikisi ziyafeti sunan Sami Savni Özer, en güzel eserlerini Üzümlü’lüler için seslendirdi. Özer’in söylediği eserlere sık sık dinleyenlerde katıldı. İki saat süren unutulmaz konser vatandaşların büyük beğenisini kazandı.
Editör: Doğu Gazetesi