Mesajında vali Yenigün şunları söyledi. Dargınlıkların unutulduğu, sevinçlerin paylaşıldığı, toplumda sosyal dayanışma ve barış ruhunun egemen olduğu bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramı’nı, kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.

Bayramlar; her türlü insani-ahlaki değerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerdir. Milletçe bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları unutarak kardeşçe kucaklaşmalı, bizi biz yapan ortak değerlerimizde buluşmalıyız. Bulunduğumuz bu güzel coğrafyada derin kültürel zenginliklerimizin ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu bizim en büyük enerji kaynağımızdır. 

Bayram atmosferinin oluşturduğu manevi hazla, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, bütün Erzincanlı hemşerilerimin, bayram süresince görevi başında olan güvenlik görevlilerimiz ile tüm çalışanlarımızın Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, bu huzur dolu günlerin tüm insanlık için barışa, sevgiye ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. 
Editör: Doğu Gazetesi