TOM VE JERRY: BÜYÜK KAÇIŞ (1992)

Hayatta bazı şeyler zamansızdır. Anlaşılan o ki, çizgi filmdeki bir kedinin fareyi yakalamaya çalışmasını izlemek, hepimizin aynı fikirde olabileceği o zamansız keyiflerden biri.

SCOOBY DOO: ZOMBİ ADASINDA (1998)

Scooby ve çetesi gerçek zombilerle dolu bir adada serbest kalıyor! Çocuk dostu bir korku filmi olan Scooby-Doo Zombi Adasında, 90’ların çocukları arasında favori haline geldi ve bugüne kadar bir kült klasik olmayı sürdürüyor.

ARİSTOKEDİLER (1970)

Sahibinden bir servet miras kalan Duchess ve yavrularının sahiplerinin kahyası tarafından kaçırılmasıyla macera başlıyor!

SEVİMLİ FARE (1986)

Ailesinden ayrılan ve Amerika Birleşik Devletleri’ne taşınan minik bir farenin taşındığı yeni ülkede yaşadığı olayları izlemeye bayılacaksınız!

KÜÇÜK CADI KİKİ (1989)

Cadılar kazan ve büyüden ibaret değildir, onların da düzenli işlere ihtiyaçları var!

BÜTÜN KÖPEKLER CENNETE GİDER (1989)

Köpek melek Charlie, cennetten gizlice dünyaya döner ve hayvanlarla konuşabilen yetim bir kızla arkadaş olur. 

BATMAN: HAYALETİN MASKESİ (1993)

7’den 70’e yayınlanmaya başladığı ilk yıllardan beri kalbimizde taht kuran kahramanlardan bir tanesi şüphesiz ki Batman.

GOOFY İLE OĞLU (1995)

Goofy’nin oğlu Max, hoşlandığı bir kıza abartılı bir söz verdiğinde, babası Goofy ile birlikte ülke çapında bir geziye sürüklenir. 

KAHRAMAN KÖPEK BALTO (1995)

Bir Husky olan Balto, çocukları etkileyen ölümcül bir salgının Alaska'yı kasıp kavurmasını önlemek için diğer kızak köpekleriyle birlikte hayatını tehlikeye atar.

KEDİLER DANS EDEMEZ (1997)

Şarkı söyleyen ve dans eden bir kedi olan Danny, Hollywood'a gider ve bir film yıldızı olma hayalini gerçekleştirmek için birçok engeli aşar.

RUGRATS FİLMİ (1998)

Tommy Pickles'ın yeni bir erkek kardeşi olmasının ardından bebekler ormanda kaybolur.

BARBİE: FINDIKKIRAN BALESİNDE (2001)

Tüfekçizade Salih Baba Yazarlar Birliğinde anıldı Tüfekçizade Salih Baba Yazarlar Birliğinde anıldı

Şeker Prensesi'ni bulmak için bir maceraya atılan Clara ve muhteşem Fındıkkıran'ının bu hikayesinde eğer nazik, zeki ve cesursanız her şeyin mümkün olduğunu gösteriyor. 

SİNBAD: 7 DENİZLER EFSANESİ (2003)

Denizci Sinbad ve onun başına gelen talihsizlikleri konu alan bu hikaye, klasik mitoloji ve Binbir Gece Masalları’nın harmanlandığı bir film olarak karşımıza çıkıyor. 

AYI KARDEŞ (2003)

Bir ayıyı haksız yere öldüren Kenai, ruhların cezası üzerine ayıya dönüşür. Sevimli ayı yavrusu Koda ile kurduğu arkadaşlık ona hayat hakkında bir çok şey öğretir.

Editör: Sena ERDOĞAN