Eğitime Destek Platformu, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle toplantı yaptı Eğitime Destek Platformu, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle toplantı yaptı

Erzincan'ın İliç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre İliç ilçesinde içerisinde 3 bayanın bulunduğu ve sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile trafik kazası meydana geldi. 34 JF 1566 plakalı aracın içerisinde bulunan ve yaralanan 3 kişi ambulanlar ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

MADEN İŞÇİLERİNİN CENAZESİNE GİTTİLER

Kaza, bugün saat 11. 45 sıralarında İliç ilçesi Çöpler mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, İliç ilçesindeki altın madeni sahasında 13 Şubat'ta meydana gelen heyelanın ardından toprak altından çıkarılan işçiler Ramazan Çimen ve Kenan Öz'ün cenazesine giden maden çalışanı Demet Bağ idaresindeki 34 JF 1566 Ford marka otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole uçtu. Hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü kadın, annesi ve yengesi, çevreden yetişen vatandaşlar ve güvenlik güçleri tarafından araçtan çıkarıldı.  Ağır yaralanan 3 kişi ambulanslarla Erzincan’daki Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Editör: Adem Küçükkaya