Türkiye genelinde büyük oy potansiyeline sahip olan Şavak Aşireti'nin Genç Şavak Derneği Başkanı Murat Can İYİ Parti'den aday adaylığını açıkladı 

Filografi sanatı ile hayata yeniden tutundu Filografi sanatı ile hayata yeniden tutundu

Genç Şavak Derneği Başkanı Murat Can 14 Mayıs'ta yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde İYİ Parti'den aday adaylığını açıkladı. 

Murat Can aday adaylığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "Kıymetli arkadaşlar değerli dostlar, 14 Mayıs'ta yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde İYİ Parti Erzincan Milletvekili Aday Adayıyım.

Güçlendirilmiş parlamenter sisteme yeniden geçilmesi bununla beraber iradenin tecelli edeceği meclis yetkisinin ortak akıl ile kolektif yaklaşım sergileyecek olması toplum tercihinin göstergesi olacaktır.
İstişarenin olması istişare gücünün toplumu kapsaması ve tüm tercihlere yer vermesi parlamenter sistemin önemini gösterecektir.

Birliğin ve beraberliğin olacağı herkesin her kesimin kendini kıymetli göreceği insan olduğunu gösterir bir yaşamın olacağı, fizyolojik ihtiyaç sınırında kakmayacagimiz bir yaşamı hayal ediyoruz.

Aynı şekilde tecridin, ayrımın olmadığı ve İyi günlerin yakın olduğu bir sürece girmiş bulunmaktayız. İyİ ve güzel günler adına bu sürece destek vermek amacıyla İyİ Partiden Milletvekili Aday Adayığimi tüm güzel yürekler ile paylaşmak isterim."

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz