Foça Kent Konseyi yeni dönem ilk toplantısını yaparken, üyeler hem tanıtı, hem de meclis başkanları belirlendi.

Engelsiz Kafe'de gerçekleştirilen toplantıya, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Orhan Gürer, yürütme kurulu üyeleri Işıl Dirim Kavitaş, Recep Hacıoğlu, Servet Vural, Ahmet Koldaş, Selma Sabancı, Ceyhan Çetin, Huriye Kuruoğlu ve Altan Öztürk katıldı.

Tanışma ile başlayan toplantıda Yürütme Kurulu Başkanı Orhan Gürer, Foça Kent Konseyi için çaba gösteren herkese teşekkür etti. Toplantıda uygulanacak proje ve detaylarından bahsedildi yürütme kurulu üyeleri Foça ile ilgili öneri ve şikâyetlerini dile getirirken yeni proje fikirleri de paylaştılar.

Toplantıda Meclis başkanları seçimi de yapıldı. Işıl Dirim Kavitaş’ın Turizm Meclisi Başkanlığına, Nuray Çiloğlu’nun Kadın Meclisi Başkanlığına, Kemal Çiftçi’nin Gençlik Meclisi Başkanlığına, Recep Hisar’ın Çevre Meclisi Başkanlığına, Sermin Selçuk’un Engelli Meclisi Başkanlığına seçilmesine, Hülya Dinçel, Zeynep Çemrek, İlkay Söylemezoğlu, Beyhan Türker’in ilçe temsilcisi olarak genel kurul toplantılarına katılmak üzere seçilmelerine karar verildi.

Kaynak: iha