AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, Kemalpaşa İspirliler Derneği tarafından düzenlenen İspir’in kurtuluş günü etkinliğine katıldı. Etkinlik sonrası ilçeye bağlı Sütçüler köyünde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katılan genç başkan adayı Uğurlu, “Nihayet Kemalpaşa özlenen hizmete AK Parti ile kavuşacak. 30 Mart akşamı İzmir’i çantada keklik görenlerin hevesi kaçacak” dedi.

Kemalpaşa İspirliler Derneği, Erzurum İspir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yılı sebebiyle Kemalpaşa mesire alanında etkinlik düzenledi. Etkinlik Türkiye Ezan okuma birincisi Samet Acar’ın Kur’an okumasıyla başladı. Etkinliğe katılan AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, burada yaptığı kısa konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Büyük ilgi uyandıran AK Partili Uğurlu, etkinliğin ardından Kemalpaşa’nın Sütçüler köyüne geçerek burada bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi. Ziyaretleri sırasında Uğurlu’ya AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar da eşlik etti.

ÖZLENEN YÖNETİM AK PARTİ İLE MÜMKÜN

Sütçüler’de büyük bir kalabalık tarafından karşılanan AK Parti Kemalpaşa Belediye Başkan adayı Arif Uğurlu, soğuk havaya rağmen partililerin oluşturduğu kalabalıkla kucaklaştı. Seçim Koordinasyon Merkezini açmak için içeriye giren Uğurlu, partililerin binaya sığmaması nedeniyle tekrar dışarıya çıktı. Sütçüler’e gelme amacının sadece seçim koordinasyon merkezi açmak olduğunu belirten Uğurlu, gördüğü ilgiden hayli memnun kaldı. Uğurlu, “Bu bir miting değildir. SKM’yi açalım, birer çay içelim diye geldik ama bir anda mitinge döndü. Bu soğuğa rağmen buraya gelen kardeşlerime, bu kalabalığa konuşmamak olmazdı. Hepinize katılımınız için teşekkür ederiz. Bu ilgi bu alaka bizi Kemalpaşa’da başarı getirecek. Nihayet Kemalpaşa özlenen hizmete AK Parti ile kavuşacak” dedi. Uğurlu’nun konuşması sık sık; “Arif başkan gelecek dertler bitecek” sloganlarıyla kesildi.

HALKIN TERCİHİ HİZMETTEN YANA

İzmir’e yapılan yatırımların yarısının yine AK Parti tarafından gerçekleştirildiği söyleyen Uğurlu, “Ben AK Parti adayı olarak önce kapımın önünü süpürmekle mükellefim. İzmir’i Binali Yıldırım, Kemalpaşa da Arif Uğurlu’yu görecek. Biz önce Allah’a sonra Sütçüler ve Kemalpaşa halkına güvenerek yola çıktık. 30 Mart akşamı İzmir’i çantada keklik görenlerin hevesi kaçacak. Zafer hizmetin, kalkınmanın partisinin olacak” şeklinde konuştu. Arif Uğurlu, SKM açılısının ardından Sütçüler’den sloganlar arasında ayrıldı.

Kaynak: iha