Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı Belediye Başkan Adayı Yurdadoğ Mutlu, ilçeye bağlı Karakuyu Mahallesi’ne önceki gün adeta çıkartma yaptı. Mutlu ile beraber Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları olan Tevfik Aygüneş, Mehmet Kılınç, Kamil Özlü, Osman Ballık, Mustafa Şahiner ve İlçe teşkilatından İlçe Başkanı Şeref Çakıcıoğlu ve Hamit Soytürk katıldı. Cuma namazını Karakuyu’da kılan Mutlu, daha sonra mahalledeki bütün kahvehaneleri ve esnafı tek tek gezerek sohbet etti. Köy meydanında bulunan kahvehanede toplanan vatandaşlarla oturan Mutlu, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Karakuyulular Mutlu’ya yollarının bozuk olduğunu ve alt yapılarının olmadığını, yıkılan okullarının yapılmadığını, Karakuyunun ilgisiz bırakıldığını söylediler. Yurdadoğ Mutlu, meydanda bulunan ve belediyeye ait binalar ile boş dükkanlarda ve çay kenarında bulanan futbol sahası bölgesinde de incelemelerde bulundu.

‘KAPANAN BELDELER MERKEZ OLACAK VE HİZMET AKIŞI BURALARDAN SAĞLANACAK’

MHP’li Belediye Başkan Adayı Mutlu, “Ben Karakuyu’yu ve Karakuyu’lu hemşehrilerimi çok seviyorum. Buraya her gelişimde çok büyük ilgi ile karşılaşıyorum. Evet, Karakuyu’nun sorunları gerçekten çok. Fakat bu sorunlar çözülemeyecek boyutta değil. Karakuyu bizim hizmet anlayışımızda merkez konumunda olacak daha önce açıklamıştım. Ayrancılar, Subaşı ve Karakuyu bizim bölge merkezlerimiz olacak ve bu merkezlere araç ile personel takviyesi yaparak ve sorumlu Başkan Yardımcısı atayarak hizmeti o bağlı yerlere bu bölgelerden vereceğiz” diye konuştu.

‘KARAKUYU’YU KÖY HAVASINDAN ÇIKARIP BİR ŞEHİR KONUMUNA GETİRECEĞİM’

Ayrıca Karakuyu’nun yol ve alt yapısını öncelikle çözüp, sosyal projeleri başlatacağını ifade eden tecrübeli siyasetçi, “Öncelikle, futbol sahasını büyülterek modern bir spor kompleksi yapacağız. Futbol, basketbol ve voleybol sahası ile küçük türbin, soyunma ve duş kabinleri olacak. Bu tesisin yanında Torbalımıza ve bölgeye hitap edecek modern bir piknik ve sosyal alan kuracağız. Burada piknik alanı, havuz, kafeteryalar, büfeler ve çocuk eğlence alanları olacaktır. Karakuyu’yu yerli turizme açmak istiyoruz. Meydan da bulunan ve atıl durumda olan dükkanları da çok cüzi kiralar ile vatandaşlarımıza vereceğiz ki, hem dükkanlar bakılsın, hem vatandaşlarımız kazansın, hem de mahallemize bir canlılık gelsin. Okul yerini de belediyeyi alır almak koşulsuz teslim edeceğiz. Karakuyu’yu köy havasından çıkarıp bir şehir konumuna getireceğim” dedi.

Kaynak: iha