Geçtiğimiz hafta Riyad’da oynanması planlanan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı, yaşanan müsabaka öncesindeki anlaşmazlık nedeniyle iptal edildi.

BİM'e iPhone 12, Fakir Çeyiz Paketi/Fastfryer, Şişme Bot,  Dikey Elektrikli Süpürge, Türk Kahve Makinesi geliyor! BİM'e iPhone 12, Fakir Çeyiz Paketi/Fastfryer, Şişme Bot, Dikey Elektrikli Süpürge, Türk Kahve Makinesi geliyor!

Maça Atatürk tişörtü ve pankartıyla çıkmalarına izin verilmeyen Fenerbahçe ve Galatasaray takımları sahaya çıkmayı reddetti.

Sosyal medya Suudi Arabistan’da yaşananlar sonrasında karıştı. Asılsız bilgilerle yaşanan olayların ardından sosyal medyada da olaya ilişkin süreç farklı yönlere çekilmeye çalışıldı.

Atatürk’ün Kabe üzerine konumlandırılan fotoğrafı tepki çekti

İslam düşmanlığına dönüşen ertelenen maç sonrası yapılan paylaşımlar doğrultusunda Mustafa Kemal Atatürk’ün Kabe üzerine konumlandırılan bir fotoğrafının paylaşılması büyük tepki çekti.

Sosyal medyadan çirkin provokasyona dahil olan kişilere karşı çok büyük tepkiler geldi.  Ekipler yapılan paylaşım sonrası harekete geçişler ve çirkin gönderiyi yayınlayanları tespit etmek için soruşturma başlattılar. Soruşturma sonucunda U. Gülen adlı şahısın olduğu tespit edilen hesap sahiplerinden birisi tutuklandı.

Editör: Doğu Gazetesi