AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan, "30 Mart hem Karabük için hem de partimiz için bir milat olacaktır" dedi.

30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı Ceylan, bu seçimin başka seçim olduğunu belirterek, “ Bu yerel seçim Mehmet Ceylan'ın seçimi değil, hükümetimizin, partimizin, ülkemizin devam eden güzel istikrarın seçimidir. Vatandaşlarımızın bu anlamda duyarlı olmaları gerekmektedir. Çünkü dünyanın her yerinde söz sahibi olmuş bir Türkiye var. Bundan önceki hükümetler de IMF denen bir illet vardı; ama ne oldu, şimdi IMF diye bir sıkıntı kalmadı. Neredeyse biz onlara borç vereceğiz. Ülkemiz refah seviyesi yüksek, yaşam kalitesi her geçen gün artan bir düzeydedir" dedi.

Dünyanın her bölgesinde sıkıntı çeken insanların devlet olarak, Hükümet olarak, AK Parti olarak yanlarında olmaya çalıştıklarını kaydeden Ceylan, "Bakın 11 yıllık iktidarımız döneminde Türkiye bazında olsun, dünya bazında olsun çile çeken tüm kardeşlerimizin yanında olmaya gayret ettik. Başbakanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan garibanların, yoksulların her daim yanında oldu. Bu şekilde olunca, ülkemizin bu gidişatını çekemeyenler oluyor. Çünkü kimseye sormadan kimseye bağlı kalmadan bağımsız bir ülke olarak kararlar alıyoruz. Eskisi gibi bir ülke değiliz artık. Her geçen gün daha iyiye giden bir ülke konumuna sahibiz. Bunu da çekemeyen, kıskanan kesimler oluyor. Bizleri, ülkemizin bu durumunu kaldıramayanlar kirli oyunlar peşindeler" dedi.

30 Mart yerel seçimlerine de değinen Ceylan şunları söyledi:

“İnşallah 30 Mart seçim sonuçları açıklandığında da Karabük'ümüzün yüzü gülecek. Çünkü burada gerçekleştirmek istediğimiz çok güzel projeler mevcut. Bu projeler sonucunda Karabük çağ atlayacak. Şekil değiştirecek. Bizler hizmet amacıyla bu yola çıktık. Niyetimiz belli, Karabük'ü şahlandırmak, Karabük'e yeni bir çehre kazandırmak. Herkesten çok güzel söylemler geliyor. Bu olumlu duyumlar bizleri mutlu ediyor. İnşallah bu çalışmalarımız sonucunda Karabük hak ettiği hizmeti ve ilgiyi görecek."

Kaynak: iha