Pazarlar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından hazırlanan proje kapsamında Çok Programlı Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi 11. ve 12. Sınıf YGS, LYS yönelik olarak konu anlatımlı, yaprak testi ve soru bankası içerikli kitaplar öğrencilere teslim edildi.

Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesi ve Çok Programlı Lisesi’ndeki kitap dağıtma programına İlçe Kaymakamı İshak Çınar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi katıldı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Çok Programlı Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi 11. ve 12. sınıf YGS, LYSY yönelik olarak konu anlatımlı, yaprak testi ve soru bankası içeren ortalama 8 setten oluşan kaynak kitap desteği yapıldığı bildirildi.

İlçe Kaymakamı İshak Çınar, gittiği okullarda okul idaresinden öğrencilerle ilgili bilgiler alarak başarı durumlarını değerlendirdi. Kitap dağıtım töreninde öğrencilerin tek tek hedeflerini soran İlçe Kaymakamı İshak Çınar, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, "Büyük bir önem taşıyan YGS ve LYSY sınavlarına hazırlanmaktasınız. Bu hazırlıklarınıza katkı sağlamak amacıyla sizlere konu anlatımlı, konu testi ve soru bankalarını içeren ortalama 8 setten oluşan kaynak kitaplar sağladık. Bu kitaplardan yararlanarak başarınızı arttıracağınıza böylelikle hedeflemiş olduğunuz okullara yerleşeceğinize inanıyorum. Kaymakamlık olarak sizlere desteğimiz bu kaynaklarla sınırlı değildir. Her ne ihtiyacınız olursa doğrudan kaymakamlığa gelip, talebinizi iletebilirsiniz" diye konuştu.İha özel haber.

Kaynak: iha