Her şeyden önce ‘dert verip dermanı da yaratan’bazen de verdiği derdi kuluna derman eyleyen Yüce Rabbimize sonsuz şükürler ediyorum.

Hasta köşelerinde inim inim inleyen, ‘bir nefes sıhhate muhtaç’ kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.

O kardeşlerimiz için mesai mefhumu gözetmeksizin, kendi sağlığını da riske atarak cansiperane çalışan sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.

Kurduğu filyasyon ekibiyle süreci en başından beri doğru yöneten, her akşam bizzat çıkıp verileri açıklamakla kalmayarak sürekli ikaz ve nasihatlerde bulunan Sağlık Bakanımıza teşekkür ediyorum.

Salgın hastalık görülür görülmez okulları tatil edip önlem alan, sonrasında geliştirdiği uzaktan eğitim süreciyle eğitimi aksatmadan en doğru yöntemlerle götürmeye çalışan Milli Eğitim Bakanımıza teşekkür ediyorum.

Ülkeyi kaosa sürüklemeden aklın ve bilimin ışığında ülke yöneticilerinin doğru kararlar almasına önayak olan Bilim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.

Bilim Kurulunun kararları doğrultusunda doğru politikalar üretmeye çalışan, süreci en başından beri titizlikle takip edip vatandaşlarına yardımcı olmaya çalışan Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere tüm ülke yöneticilerine teşekkür ediyorum.

Her gün arayıp soran sağlık bakanlığı personeline, aile hekimliği personeline, emniyet personeline, muhtarımıza teşekkür ediyorum.

Sürecin daha en başında duyar duymaz telefonla arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten değerli Milli Eğitim Müdürümüze ve kıymetli personeline teşekkür ediyorum.

Üyesi olduğum Eğitim-Bir-Sen Şube başkanımıza, yine üyesi olduğum Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şube başkanımıza ve değerli üye dostlarımıza/kardeşlerimize teşekkür ediyorum.

Kıymetli mesai arkadaşlarıma, değerli okul müdürü dostlarıma, sevgili meslektaşlarıma gönülden teşekkürler ediyorum.

Bu sıkıntılı süreçte bizi yalnız bırakmayan, gerek telefonla arayarak, gerekse mesaj ve sosyal medya kanalıyla ulaşarak geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen değerli dost ve güzel insanlara teşekkür ediyorum.

‘Damdan düşmüş’ biri olarak hasta kardeşlerimizin hislerine daha yakından tercüman olmak niyetiyle kaleme aldığım, ‘Bir Marazın Serencamı’ adlı son makaleme gelen yoğun olumlu tepkiler ve iyi dilek temennileri için okurlarıma teşekkür ediyorum.

Kendisi de aynı dertten mustarip olmasına rağmen, anne/eş refleksiyle biraz cana gelince bizlere bakan, yemeğimizi çayımızı ihmal etmeyen sevgili eşime teşekkür ediyorum.

Sabah akşam bizleri arayıp gurbet ellerde yalnız bırakmayan, maddi- manevi desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz değerli ailelerimize teşekkür ediyorum.

Herkese, hepinize teşekkür ediyorum sevgili dostlar… İyi ki varsınız…