O, Siyaset diyerek, pirim yapmak, gündeme gelmek adına kişiliksizlik yapan bir yavşak.

         O bir ot.

         Öyle bir ot ki boyuna bakıp aldanmayın. Zürafalar bile yemez.

 İnsanın hastalığı, özrüyle dalga geçen, hareket eden, bir öğretmene, anneye söylenmemesi gereken sözleri sarf ederek, sözle siyaset yapmaya çalışan bir siyasi için yazıyorum bu cümleleri. Ülkenin dimdik duran eski başbakanının ağzında dili bile olmayan öğretmen eşi için içimi dökmem gerek.

         Yaw “Adama bakarım adam mı” diye bir söz var ya, hah işte. O cümlelerin tam yeri bu makalenin konusunu oluşturuyor.

Siyasisin diye her yol size helal mı sanıyorsunuz. Her yaptığımız olmalı, her düşündüğümüzü söylemeliyiz gibi mi algılıyorsunuz. Her söylediğimle gündemde n kadar kalacağınızın hesabını yaparak mı konuşuyorsunuz onu bilmem. Ama söylediğin kelimeleri senin eşin, çocuğun, yarın annen baban için söylediklerinde nasıl hissedeceksin diye bir düşün. Semiha Yıldırım’ın eşi, çocukları, akrabalarının yerine koyarak kendine nasıl “iyi günde olsunlar” duaları edildiğini anlamak için o akrabaların gözüyle pencereden baktın mı.

       Ayrı bir konu. Kendi sikletindeki  ile neden herhangi bir konu tartışılmaz ki ? Senin muhatabın bile olmasa da siyaseten rakibin olması sebebiyle Sn. Binali Yıldırım için bir şeyler söylemeni anlayabiliyorum. Ancak eşi Sn Semiha Yıldırım ile başlatmaya çalıştığın tartışma benim için önemli. Her n kadar biz sizi sahibinizden ötürü adam yerine koyup ciddiye alsak ta konunun sahibi tarafından muhatap bile alınmamanız zaten yeter size.  

        Ayrıca n demiş Tolstoy Tolstoy; “Kötüler kendilerine tahammül edildikçe daha da azarlar” der.” Tahammül edildi dersem yalan olur.  Almışlar gözaltına.

       Ayrıca gene hakaret mekanı olan Twitterden özür dilemiş eleman. Ay yesinler senin özrünüüüü. Yazdığı zamanı hatırlamıyormuş. Hesabı hacklenmişşşş. Miş mişş…

       Daha sonra hatırlatın da inanayım... Lan kıçı kırık hesabını hackleyenler neden acaba Onun hakkında yazdı... Atatürk hakkında değil Binali Yıldırım Hakkında değil Recep Tayyip Erdoğan Hakkında değil de neden o. Biz de safız ya yedik...

       En ağır bir biçimde cezalandırılması tek temennimmdir.