Duyduklarımızla, okuduklarımızla esef duyduğumuz,bu kadarda olmaz dedirten, iffetsizlikler, vahşetleriçimizi acıtıyor. Kaybettiğimiz manevi değerler yüzündenortaya çıkan psikolojik çöküntüler.Ortaya çıkan menfaatler ve galiz nefisleri yüzünden işlenen adi suçlar gün geçtikçe artıyor.

Köylerimizi terk ettik, kolay ve çok para kazanma uğruna akın akın şehirlere koştuk. İstesek de köyümüze dönemiyoruz, çünkü sattık, o deneyimleri, çalışma azmini kaybettik, gençlerimiz şehirlere gönül bağladılar. Şehir hayatının acımasız alizeleri neleri alıp götürmedi ki?psikolojik

Evlilik dışı ilişkilerin adı birliktelik olmuş, bu birliktelikleriniutanç duymadan umumun önünde anlatanlar,çocuklarını kocasını yüzüstü bırakıp başkalarına kaçan utanmazlar. Zavallı hanımını çocuklarını ihmal eden ihanet eden gönül eğlendiren utanmazlar. Toplumu derinden yaralayan vahşice işlenen kadın ve çocuk cinayetleri, tecavüzler.Birlikteliklerden ortaya çıkan nesepsiz çocuklar ve rezillikleri ortaya çıkmasın diyeçöp kutularına atılan bebeler, DNA testleriyle ortaya çıkan gençler, hatta bu kadar da olmaz dedirten yanılgılar. Ne hale düşmüşüz, yaptığı rezillikleriar duymadan ifşa eden utanmazlar.

Toplumda ortaya çıkan çocuk sevgililer, çocuk anneler, istismarlar, seri hırsızlık yöntemleri,asalak dilenciler, sabotajlar, okuma uğruna başıboş kalan öğrenciler, eğlence alanları.Bütün bunlara ilaveten ülkemizde ikamet eden yabancılar. Genç nesiller örf ve ananelerinden, inançlarından gittikçe uzaklaşıyorlar.Asıl öne çıkan, gün geçtikçe artan kadın cinayetleri. Bir insanı öldürmekbüyük günah ve büyük suçolmasına rağmenson senelerde neden bu kadarçok insanLAR vahşileştiler?Cinayetler, genellikle evini çocuklarını terk eden bahane arayan kadınlar, boşanan tekrar sevgili bulan kadınlar ve terk eden sevgililer üzerinde yoğunlaşıyor. Aile hayatını yok eden gönül sevdaları. Boşanmaların ardından ortaya çıkan ve yıllarca süren iflah etmeyen nafakalar.

Aile içi kavgalarda, öne çıkan sebepler; kocasını yakınlarını evinde görmek istememe, harislikler, gıptalar ve kendilerini eşlerinden öne çıkma ve sen sen ben de ben dürtüleri. Aile hayatını körelten, yok eden gönül sevdaları. Oh ne güzel, bir kere evlen tatsızlık çıkar boşan ve ömür boyu nafaka al. Bu akıl öğreten şeytanlar elimizin altındaki müphem internet rezillikleri değil mi? Bütün bunları söylerken sağlıklı, huzurlu aileleri ve gençleri tenzih ederim.

Bir ülkede ahlakı ve vatanı korumak adına sıkı sansürler uygulamazsanız sonra baş edemez hale gelirsiniz.

Çocuklarımıza eşimize karşı asıl vazifemizi yapamadık, dini inançlarını tam olarak işleyemedik, sokaklara saldık baş edemedik. Neredeyse her genç başına buyruk olmuş söz dinlemez olmuşlar. Hal böyle oluncagelecekteki evlilikleri de uçarı oluyor, tez soluyor.