Deplasmanlı lig takımlarından Serdivanspor, uzun soluklu maratonunun ilk yarısını tamamlamak üzere çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Son haftalarda alınan talihsiz sonuçlar nedeniyle moral kondisyonu yönünden oldukça ağır yaralı olan Serdivanspor’a ilçe esnafı destek vererek, zor günleri atlatmaları için caba sarf ediyorlar.

Serdivanspor oyuncuları son olarak kendi sahasında oynadığı ve talihsiz bir şekilde 2-1 kaybettiği Kuştepe maçının moral yorgunluğunu atmak üzere Serdivan Çorba Sarayı’nın misafiri oldular.

Zor günler geçiren Serdivansporlu futbolculara destek olmak, zor geçen bir 90 dakikanın sonunda yorgunluklarını atmalarına katkıda bulunmak için moral yemeği veren Serdivan Çorba sarayı işletmecisi Murat Öztürk, “Bir maç sonucu herşey demek değildir. Biz bu gençlere güveniyoruz. En kısa zamanda kayıpları telafi edeceklerine inanıyoruz. Onlara güvenimizi göstermek için yemekte buluştuk” dedi.

Serdivanspor Genel Kaptanı İsmet Yaşa ve Teknik Direktör Reşat Salpat da, Serdivan esnafının moral desteğinden çok memnun olduklarını ifade ederek, her maç öncesi ve sonrası kendilerini yalnız bırakmayan Serdivan esnafına teşekkür ettiler.

Kaynak: iha