Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Türkiye’nin saygın dergileri arasında yer alan Buhara Dergisi tarafından ‘Yılın En İyi İlçe Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü.

Her sene çeşitli konularda yılın ‘En İyi’lerini seçen Buhara Dergisi, bu sene dördüncüsünü düzenlediği Buhara 4. Medya Ödülleri’nde sanat, siyaset ve iş dünyasından halk oylaması ile seçilen başarılı isimlere ödüllerini verdi.

Ankara Rixos Otel’de düzenlenen ödül töreninde Türkiye genelinde yapılan oylamada Büyükşehir Belediyesi kategorisinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İlçe Belediyesi kategorisinde ise Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ödüllendirildi.

Halkla iç içe olan Başkan Çiftçi, Karaköprü’de yaptığı sayısız çalışma ve hizmetlerinden dolayı önceki yıllarda Güneydoğum Derneği, Ankara Meclis Haber Dergisi ve Time Dergisi tarafından ödüllendirilmişti. Bu yılda Buhara Dergisi tarafından ‘Yılın En İyi İlçe Belediye Başkanı’ ödülüne layık görülen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye ödülünü AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık takdim etti.

Kaynak: iha