Koltuk, halı, otomobil içleri, cam gibi farklı yüzeyler için kullanıma uygun olan Sinbonun koltuk ve halı yıkama makinesi, yüzde 97 sıvı çekme özelliği ile hızlı kuruma sağlıyor.

Nem ve rutubeti etkili bir şekilde emen halı yıkama makinesi, derinlemesine temizlik sonrası hızlı kuruma özelliği ile ön plana çıkıyor.

Sinbonun Koltuk ve halı yıkama makinesi, ayrı XL su depoları, temiz su (1500ml) ve kirli su (1500ml) için geniş kapasiteli tanklarla uzun süre kesintisiz temizlik sağlar, kolay doldurulabilir ve boşaltılabilir.

Koku nötralizasyonu özelliği bulunan makine hoş olmayan kokuları etkili bir şekilde gideriyor, ferah bir ortam sağlayarak uzun süre kalıcı temizlik hissi veriyor.

Koltuk ve halı yıkama makinesi, 2.5 metrelik hortum uzunluğu ile geniş alanlara erişim sağlıyor, kullanım esnekliği sunuyor ve kullanıcıya hareket özgürlüğü veriyor.

Ergonomik tasarımıyla rahatlık sunan makine hızlı montaj ve sökme imkanıyla pratik bir kullanım sağlıyor.

Dünyanın En Pahalı Elektrikli Otomobili Türkiye'de Satışta Dünyanın En Pahalı Elektrikli Otomobili Türkiye'de Satışta

Aynı zamanda güçlü leke temizleme özelliği ile zorlu lekeleri hızla çözeüyor ve derinlemesine temizlik sağlıyor. Hızlı ve etkili performansıyla anında sonuçlar veriyor, Zaman tasarrufu sağlıyor ve profesyonel temizlik kalitesi sunuyor.

Gerçek Kullanıcı Yorumları

Sinbo Koltuk Halı Yıkama Ve Leke Çıkartma Makinesi Scc 7602 1280X752 (2)

"YouTube videolarını izleyerek aldım gerçekten de anlatıldığı gibi. Bu fiyata bu performans harika diyebilirim. Ürünün hızlı ve sorunsuz bir şekilde tarafıma ulaşması için satıcıya teşekkür ederim."

"Anneme hediye olarak aldım. Dün denedi gerçekten güzel kir çekiyor." 

"Komşum zincir marketlerin birinden almış ve çok övgüyle bahsetti. Orada kalmamış internetten araştırdım en uygun Trenyol'da buldum ve hemen aldım. Ürün hızlı ve çok güzel ambalajlı bir şekilde geldi. İlk denememde halıdaki lekeleri tamamen çıkardı. Halı koltuk pırıl pırıl oldu. Uyarıları dikkate alp halı yıkama makine şampuanı kullandım ve çok memnun kaldım. Şiddetle tavsiye ederim."

Editör: Sena ERDOĞAN