AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Ramazan Bayramı programları kapsamında Suşehri ilçesinde iki köy şenliğine katıldı.

İlk olarak ilçeye bağlı Çitlice köyündeki şenliğe katılan Turan, burada köylüler tarafından karşılandı. Vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Turan, 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek verilmesini istedi. Yerel seçimlerde AK Parti’ye Suşehri’nin büyük destek verdiğini anımsatan Turan, “Belediye başkanlığı olsun, İl Genel Meclisi üyeliği olsun. Hepsinde büyük destek verdiniz. Şimdi bu desteği 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye’nin 12 yıldır mimarı olan, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için istiyoruz. İnşallah desteklerinizi yine vereceksiniz” dedi.

Daha sonra Gökçekent köyünde yapılan etkinliğe katılan Turan, köy Muhtarı Abbas Yıldırım ve köylüler tarafından karşılandı. Turan burada, Sivas’ın büyükşehir olması için yurt içinde olsun, yurt dışında olsun herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi. Turan, "Sivas’ın büyükşehir olması sizlerin elinde büyükşehirlerde yaşayan yaşlılarımız, emeklilerimizin kayıtlarını doğduğu, büyüdüğü bu topraklara getirmesi lazım. O zaman nüfusumuz artacak ve Allah’ın izniyle büyükşehir oluruz. Tabi ki nüfusun artması sadece büyükşehir olmamız için değil, ekonomimize de destek olacak. Herkesin bu konuya el atması gerekiyor” dedi.

Kaynak: iha