Son olarak, 26–29 Ağustos 2013 tarihlerinde 9 ülkenin katılımı ile Sırbistan, Karataş'ta düzenlenen U15 Balkan Badminton Şampiyonası’nda şampiyon olarak Erzincan’a dönen Erzincanlı Milli Badmintoncular İsviçre’de yapılacak olan Uluslar arası Badminton Turnuvasına hazırlanıyor.
Avrupa’da üst üste aldıkları başarılar ile Türkiye’nin gururu olan Erzincanlı Badmintoncuların yeni hedefi İsviçre’de yapılacak olan, Uluslar arası Badminton Turnuvasından madalya ile dönmek.
26-29 Eylül 2013 tarihleri arasında İsviçre’de yapılacak olan, Uluslar arası Badminton Turnuvasına hakkında bilgiler veren Milli Takım Antrenörü Uğur Erçetin; “ Erzincan’ı badminton branşında çok üst seviyelere getirdik. Erzincanlı milli badmintoncularımız Avrupa’da bir çok başarıya imza attılar ve atmaya devam edecekler. Son olarak 26–29 Ağustos 2013 tarihlerinde 9 ülkenin katılımı ile Sırbistan, Karataş'ta düzenlenen U15 Balkan Badminton Şampiyonası’nda şampiyon olarak Erzincan’ımıza döndük. Şimdi ise 26-29 Eylül 2013 tarihinde İsviçre’de yapılacak olan, Uluslar arası Badminton Turnuvasına hazırlanıyoruz. Erzincan’ımızdan bu turnuvaya 3 sporcu ile katılacağız. Bu sporcularımız ise Mehmet Ali Kurt, Nazlı Can İnci ve Dilara Subaşı sporcularımız ile yapılacak olan turnuva için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Yapılacak olan turnuvada altın madalyalar alarak Erzincan’ımıza döneceğiz” dedi. 
Editör: Doğu Gazetesi