Büyük çekişmelerin yaşandığı müsabakalar yapılan final maçlarıyla sona erdi. Dereceye giren takımlara kupaları düzenlenen tören ile verildi. Erkeklerde finale Mustafa Doğan Anadolu Lisesi ile Erzincan Spor Lisesi çıktı. Yapılan müsabakayı 22-18 Erzincan Spor Lisesi kazanarak İl birincisi oldu. Kızlarda finalde Erzincan Spor Lisesi ile Ticaret Meslek Lisesi karşılaştı. Bu karşılaşmayı 22-16 Erzincan Spor Lisesi kazanarak İl birincisi oldu. Genç Erkekler ve Genç Kızlarda yapılan müsabakaların ardından sıralamalar ise şu şekilde oldu;
Genç Erkeklerde Erzincan Spor Lisesi birinci, Mustafa Doğan Anadolu Lisesi ikinci, Ticaret Meslek Lisesi üçüncü, Turizm Otelcilik Lisesi ise dördüncü oldu. Genç Kızlarda Erzincan Spor Lisesi birinci, Ticaret Meslek Lisesi ikinci, Refahiye Anadolu Öğretmen Lisesi üçüncü, Kız Meslek Lisesi ise dördüncü oldu.
GRUPLAR
Genç Erkekler A gurubunda Mustafa Doğan Anadolu Lisesi, Refahiye Çok Programlı Lise, Erzincan Güzel Sanatlar Lisesi, Otelcilik Turizm Lisesi, Fatih Teknik Endüstri Meslek Lisesi mücadele etti. B gurubunda ise Erzincan Spor Lisesi, Üzümlü Anadolu Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, Kazım Karabekir Anadolu Lisesi mücadele etti. Genç Kızlar A gurubunda, Erzincan Spor Lisesi, Refahiye Anadolu Lisesi ve Refahiye Anadolu Öğretmen Lisesi mücadele etti. B gurubunda ise Kız Meslek Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi ve Refahiye Çok Programlı Lisesi mücadele etti. 
Editör: Doğu Gazetesi