Yapılan müsabakalar sonucu Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü birinci ligde bütün rakiplerini yenerek finale kaldı.Finaldede Ankara Ego Spora 3-2 yenilen takımımız büyükler birinci ligini Türkiye ikincisi olarak bitirmeyi başardı.Yarışmalar sonucu Ankara Ego spor 1. Erzincan İl Özel İdaresi 2.Bursa Osmangazi 3. Elazığ Gençlik 4. yarışmayı bitirdiler.
                 Erzincan İl Özel İdare Spor Kulübü antrenörleri Murat SÖNMEZ şampiyonayla ilgili şu açıklamayı yaptı. Ankara’daki şampiyonaya Erzincan ilimizin yetiştirmiş olduğu genç bir ekiple katıldık bu genç ekibimiz özellikle büyük şehirlere karşı ve yaş itibariyle kendinden büyük olan sporcularla çok başarılı maçlar yaptılar.
Dışarıdan hiçbir transfer almadan kendi kaynaklarıyla Türkiye’nin en büyük ikinci kulübü olduğumuz için çok mutluyuz özellikle sporcularımızın büyükler kategorinde Türkiye’nin en iyi sporcularını yenmeleri bizim için harika bir sonuç oldu şu an tek sıkıntımız diğer dereye giren sporcuların kulüplerinden maddi olarak belli bir ekonomik destek sağlanmasına rağmen bizim böyle bir ekonomik destek sağlamamasıdır buda sporcularımızın psikololojik olarak performanslarını düşürmektedir. Erzincan olarak sporcularımıza ekonomik olarak destek verilmesiyle birlikte hem kulüp bazında hem de milli yarışmalarda sporcularımızın performansını daha da artacağına inanıyorum.Erzincan’a böyle bir başarıyı getirdiğimiz için ben ve sporcuların onun mutluluğu ve gururu içindeyiz. 
Editör: Doğu Gazetesi