Hafta sonunda deplasmanda Armutlu Belediyespor’a mağlup olan Çerkezköyspor’da Başkan Ahmet Korkmaz düzenlediği basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Armutlu Belediyespor karşısında iyi bir mücadele ortaya koyan oyuncularını kutlayan Korkmaz “ Mağlup gelsek de takımımızın kazanmak için verdiği mücadele ve kazanma hırsı bizi son derece bizleri mutlu etti. Karşılaşmanın ardından da oyuncularımızın yanına gidip iyi oyunlarından ötürü teşekkür ettim” dedi.

Hafta sonunda Armutlu Belediyespor’a 2-1’lik skor ile mağlup olan Çerkezköyspor’da başkan Ahmet Korkmaz basın açıklaması gerçekleştirdi. Kulüp binasında düzenlenen toplantıda maçı değerlendiren Ahmet Korkmaz “Geçen hafta hoca değişikliği gerçekleştirdik. Yeni bir hocayla ve yeni bir futbol taktik anlayışıyla hafta içi Armutlu Belediyespor maçı için hazırlandık. Cumartesi günü kamplı olarak ve eksiklerle gittik. Maç başladıktan sonra gerçekten sporcular oldukça istekli ve arzulu bir oyunla başladılar. Başa baş dişe diş bir ilk yarı izledik. İkinci yarıya da başlarken aynı mücadele devam etti” diye konuştu.

Karşılaşmanın ikinci devresinde de etkili oyunlarını sürdürdüklerini kaydeden Korkmaz, karşılaşmanın 65.dakikasında Zülküf’ün ceza sahasının solundan güzel bir vuruşu ile öne geçtiklerini hatırlattı. 70.dakikada topun taca çıkmasına rağmen yan hakemin devam kararı sonrasında kalelerinde golü gördüklerini ifade eden Korkmaz, "Hemen iki dakika sonra yaklaşık 30 metreden bir vuruşla kalecini uzanamayacağı bir yere gelen şut Armutlu’nun ikinci golünü getirdi. Sonrasında ne kadar da gol bulmak istesek de maalesef iyi mücadelemize rağmen karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldık” dedi.

“BİZLERİ DERİNDEN ÜZMÜŞTÜR”

Karşılaşma boyunca Armutlu Belediyespor yöneticileri ile karşılaşmadığını kaydeden Korkmaz” Armutlu Belediyespor yöneticileriyle karşılaşmak, tanışmak kısmet olmadı, kendilerini göremedik. Biz her gelen takımı kamp akşamı otelde ziyaret ediyoruz. İhtiyaçlarının olup olmadığı yönünde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Saha içinde de aynı ve misafirperverliğimizi gösteriyoruz. Ama maalesef Armutlu Belediyesporlu hiçbir yönetici ve kulüp başkanının bırakın otele gelmesini, müsabakaya gittiğimiz sahada da yanımıza gelmemeleri, protokole davet etmemeleri bizleri derinden üzmüştür. Buradan Armutlu Belediyespor’un yöneticilerini ve başkanını yapmış oldukları hareketten dolayı kınıyorum. Maçı da zaten protokolde değil tribünde izledim” ifadesini kullandı.

Hafta sonunda karşı karşıya gelecekleri Vefaspor karşılaşmasını da değerlendiren Korkmaz “İlk devrenin son karşılaşmasında evimizde Vefaspor ile karşı karşıya geleceğiz. Ne olursa olsun Vefaspor karşısında 3 puan için mücadele edeceğiz. Onlarda alt sıradan kurtulmaya çalışıyor ama oynadığımız takımlar arasında birkaç maçlarını izledim. Bizim grubun en iyi takımlarından birisi olduğunu kabul etmek gerekiyor. Bu yüzden iyi bir şekilde hazırlanıp elimizden gelen mücadeleyi gösterirsek inşallah üç puanı alacağımıza inanıyorum. Takımda Serkan, Muhammet ve Tolga’nın sakatlıkları devam ederken Oğuz’un cezası bitti” dedi.

“İKİNCİ DEVRE ÇOK İYİ OLACAĞIZ”

Devre arasında takım olarak revizyona gideceklerini kaydeden Korkmaz “Vefa maçından sonra hoca ve teknik ekiple toplantı yaparak ayrılacak oyuncular hakkında karar vereceklerini söyledi. Futbolcu arayışlarının da tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Korkmaz, "Gerek hocamızın gerekse bizlerin takip ettiği oyuncular var. Eksik gördüğümüz mevkilere takviye yapıp devre arasında ki kampı en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarıya bambaşka bir Çerkezköyspor olarak çıkacağımıza inanıyoruz” ifadesini kullandı.

Kaynak: iha