Tokat’ın Niksar ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Niksar İlçe Başkanı Av. Taner Aslan görevden alınarak, yerine eski Niksar Belediye Başkanı Ahmet Duran Ünverdi atandı.

Parti binasında yapılan devir teslim töreninde kısa bir konuşma yapan MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, “Niksar İlçe Başkanlığımızda bir bayrak değişimine gittik. Önceki başkanım Tamer Arslan kardeşime hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum, yeni ilçe başkanımız Ahmet Duran Ünverdi ağabeyimize de yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Eski MHP İlçe Başkanı Tamer Arslan da her zaman bir ve beraber olacaklarının altını çizdi.

Son olarak konuşan MHP İlçe Başkanı Ahmet Duran Ünverdi ise eski Başkan Tamer Arslan ve yönetim kuruluna bu zamana kadar yapmış oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, “Genel merkezimiz Türkiye genelinde olduğu gibi Tokat’ta da bir bayrak değişimi gereği duydu, bu bayrak değişimi bu sefer bize nasip oldu. Bizde bundan sonraki görev süremiz içinde 68’lerde 70’lerde aldığımız terbiyeyi, aldığımız ideali, aldığımız ülküyü bu partimize hakim kılmak için çalışacağız. Bizim görevimiz bu olacak” diye konuştu.

Devir teslim töreni plaket takdimi ile sona erdi.

Kaynak: iha