Toplu taşımada bazı sıkıntıların giderilmesi amacıyla duraklara direk dikildi Toplu taşımada bazı sıkıntıların giderilmesi amacıyla duraklara direk dikildi

Erzincan'da yoğun yağışın ardından caddeleri su bastı. Bir vatandaş Mimar Sinan Mahallesi'nde gölete dönen caddeyi kayda alarak Belediye'nin çalışmalarını ti'ye aldı.

Erzincanlı ses sanatçısı Barış Polat, Mimar Sinan Mahallesi 1192. Sokak'ta meydana gelen göleti kayda alarak Erzincan Belediyesi'ne sitem etti. 20 yıldır belediyeleri arıyoruz, diyen Polat yaşanan durumu ti'ye aldığı videoda, "Belediyelere burada bir su göleti var. Bu gölete logar yapmayın diyoruz. Çoçuklarımız böyle bu sulardan geçsin, oynasın. Zaten Erzincan'da deniz yok ya, çoçuklarımızda burda su bulamıyor, bu sularla oynasın." ifadelirini kullandı. Görüntülerde bir çoçuğun su birikintisinin içerisinden geçtiği görüldü.

Üst üste "Buraya logar yapmayın." diyen Polat, görüntülerin devamında "Onlar da sağolsunlar yapmıyorlar. Bu su taşıyor. Burada birikyor. Sonra bodrumlarımızdan akıyor. Hatta duvarlardan süzüyor. Biz bu suyu içiyoruz. Sağolsunlar onlar da logar yapmıyorlar. Böyle gidiyor burası 20 yıldır." şeklinde konuştu.

Son olarak Erzincan Belediyesi'ne seslenen Polat, "Şuraya logar yapın bir an önce." dedi. 

Editör: Sena ERDOĞAN