Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödülü Berk Göktaş kazandı Kim Milyoner Olmak İster'de 5 Milyon TL'lik Ödülü Berk Göktaş kazandı

 Emmy Ödüllü dizi “Wednesday” ikinci sezon için geri dönüyor. İzleyiciler, 252 milyondan fazla izlenmeye sahip bu efsanevi yapıma büyük bir ilgi gösterdi.  Wednesday 2. sezonda izleyici neler bekliyor?

4 Emmy ile ödüllendirilen dizi, bu büyük başarının ardından Ocak 2023’te ikinci sezon hazırlıklarına başladığını duyurdu. İlk sezonun çekimleri Romanya’da gerçekleştirilirken, ikinci sezon için lojistik zorluklardan dolayı set İrlanda’ya taşınmak zorunda kaldı.

Jenna Ortega’nın muhteşem performansı ile Wednesday karakterine hayat verdiği bu çarpıcı dizi, 2. sezonunda Fester Amca’yı daha derinden anlatacak

Wednesday 2 1280X768

Gomez Addams’ın garip kardeşi Fester, izleyicileri beklenmedik bir serüvene sürüklemeye geliyor. İlk sezonun konuk oyuncusu olarak seyircilerle tanışan karakter Wednesday ve Thing’e sıkıntılı durumlarında yardım etmek için Nevermore Akademisi’ne gelmişti. Ancak, 2. sezonda onun hikayesi daha da genişliyor.

Catherine Zeta-Jones tarafından canlandırılan Morticia Addams’ın ise 2. sezonda daha büyük bir rol üstlenmesi bekleniyor.

Dizinin yönetici yapımcısı ve aynı zamanda başrol oyuncusu Jenna Ortega, Emmy Ödülleri’nde verdiği röportajda, yeni sezonun daha büyük ve aksiyon dolu olacağını belirtti. Her bölümünün adeta bir film gibi hissettireceğini açıkladı.

Wednesday’de Marilyn Thornhill karakterini oynayan Christina Ricci, 1964 yapımı The Addams Family dizisinde ikonik Wednesday karakterini oynamıştı. Yeni sezonda da Tim Burton’ın, 1964 yapımı dizinin oyuncularına daha fazla yer vermek istediği konuşuluyor. Ancak hangi oyuncuların diziye katılacağı henüz netlik kazanmış değil.

Editör: Sena ERDOĞAN