Yozgat’ı 4 sezondur Bölgesel Amatör Liginden temsil eden Sorgun Belediyespor, son haftalarda aldığı galibiyetlerle ligin ikinci sırasına yerleşti.

Sorgun Belediyespor’un üst üste aldığı galibiyetlerin ardından ilçe esnaflarından Recep Çekerek, Genç Sorgunlular Taraftar Grubuna 100 adet forma sözü verdi. Esnaf Recep Çekerek, Sorgun’un tek takımı olan Sorgun Belediyespor’un üst üste aldığı galibiyetlerin kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, “Takımımız son haftalarda aldığı galibiyetlerle sıralamada ikinci sıraya yerleşti. Tabii takımımızın aldığı bu galibiyetler bizleri oldukça memnun ediyor. Biz esnaflar olarak her zaman takımımızın yanında olacak, gerek maddi, gerekse manevi konularda elimizden gelen yardımı yapacağız. Çünkü bu takım Sorgun’un takımı. Bu nedenle bizde taraftar grubuna 100 adet forma sözü verdik. İnşallah formalarımız en kısa zamanda elimize ulaşarak taraftarlarımıza teslim ederiz” dedi.

Genç Sorgunlular Taraftar Grubu Başkanı Seyit Küçükkaradoğan ise, Sorgun’lu esnafların yanlarında olmaları kendilerini çok sevindirdiğini belirterek, “İlçe esnaflarımızdan Recep Çekerek’in takımımıza ve bize verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: iha