Erzincan’da tuz çalısı Demonstrasyonu sürüyor Erzincan’da tuz çalısı Demonstrasyonu sürüyor

İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ve Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Aslan İskender, Evde Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından takip edilen hastaları evlerinde ziyaret etti.
Gerçekleşen ziyarette, hasta ve yakınlarıyla bir süre sohbet eden İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, hastaların talep ve isteklerini dinledi.
Evde Sağlık Hizmetlerinin aralıksız sürdürüldüğünü kaydeden İl Sağlık Müdürü Dr. Tekin, “İl genelinde 14 hastane, 1 ağız diş sağlığı birimi olmak üzere 15 ekiple hizmet vermekte olan Evde Sağlık Hizmetleri 2023 yılı içerisinde 6 bin 174 hastaya 15 bin 537 ziyaret gerçekleştirmiştir. Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerimiz hastalarımızın takiplerini düzenli olarak yapıyor, ziyaretlerine gidiyor, tedavileri ile yakından ilgileniyorlar. Evde Sağlık ekiplerimizle, hasta yakınlarının evlerinde yalnız olmadıklarını hastalarının sağlık problemlerinin giderilmesi amacıyla her zaman yanında olduk. Evde sağlık hizmetleri ekibimize yürüttükleri gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum ve çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. -İHA-

Editör: Saliha Kara