Bir kombinin olmazsa olmazı ve kimi zaman yıldız parçalarından olan takı ve aksesuarlar 2024 yılında da çok ses getireceğe benziyor. İşte trendlere uyan birbirinden şık takılar...

Kurdele

Son iki senedir özellikle saç aksesuarlarında, saç modellerinde, ayakkabılarda ve kıyafetlerde kendine yer bulan ve oldukça beğenilen kurdele detayı 2024 yılında takı tasarımlarında da kendine yer bulacağa benziyor. Birçok ünlü markanın defilesinde yer verilen bu trendi yakında mağaza raflarında görebilirsiniz.

Saat yüzükler

Kulağa biraz ilginç geliyor olabilir çünkü alışık olmadığımız bir tasarım. Daha önce kolyelerde pek fazla rastladık fakat yüzüklerde saat tasarımlarına ilk defa rastlıyoruz. Oldukça havalı bir görünüme sahip olduğunu söyleyebileceğimiz bu trende yenilikseverler bir şans verecektir.

Ardahan Posof’ta yetişen doğal ve renkli mısırlar görenleri şaşkına çeviriyor Ardahan Posof’ta yetişen doğal ve renkli mısırlar görenleri şaşkına çeviriyor

Hayvan figürleri

Aslında uzun senelerdir hayvan figürlerini takılarda görmeye alışığız fakat klasik seçimlerin yanı sıra bu sene büyük figürler ve kabartmalı şekillerle birlikte pek de fazla tercih edilmeyen türler tercih edilecek. Böcek, fil ve jaguar bu hayvanlardan bazıları...

Cuff bilezik

Geçtiğimiz yaz ayından itibaren çok fazla gördüğümüz cuff bileziklere 2024 yılında da bir şans vermeye ne dersiniz? Özellikle soğuk havalarda kazakların üstüne takarak oldukça havalı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bunun yanı sıra sıcak havalarda ise cuff bilezikleri klasik olarak bileklerinize takabileceğiniz gibi kolunuzun üst kısmında da değerlendirebilirsiniz.

Broşlar

Bu sene broşlarda kabartmalı modelleri çok fazla görüyoruz. Ayrıca geçmişten gelen esintiler yerine 2024 yılında broşlarda daha modern dokunuşları görebilirsiniz. Ceketiniz, kazağınız ya da kabanınızın yakasına takacağınız broşla kombininizin havasının nasıl değiştiğine inanamayacaksınız.

Kağıt takılar

Kağıt takılar bu sene oldukça ince yapıda olmalarıyla öne çıkıyorlar. Küpeden yüzüğe, kolyeden bilekliklere kadar birçok takıda ince yapılarıyla özellikle altın renkteki kağıt formdaki takılar görünürlük kazandı. Bu takılara genelde tasarımcılar buruşturulmuş görünümler de kazandırabiliyorlar.

Editör: Saliha Kara