Haftalık burç yorumları yazımıza başlamadan önce bu hafta genel olarak gökyüzünde olacaklara bakalım. Bu hafta, Güneş, Merkür ve Satürn’ün Balık burcunda bir araya gelerek etkileşimde bulunacağı bir zaman dilimine adım atıyoruz. Bu olay, özellikle Satürn’ün bu denli belirgin bir birleşim yaşayacağı nadir bir durumu işaret ediyor. Bu hafta boyunca, zihinsel ve duygusal düzlemde derin bir yolculuğa çıkacağız. Balık burcunun etkisi altında, hayallerimizle gerçeklerimiz arasında sorgulamalar yapacağız ve belki de bazı zorlu gerçeklerle yüzleşeceğiz. O halde vakit kaybetmeden haftalık burç yorumları yazımıza geçelim.

Koç

Haftalık burç yorumları yazımıza öncü burcumuz ile başlıyoruz. Sevgili Koç’lar bu hafta zorlu geçişlerle başa çıkmak zorunda kalacaksınız. Özellikle 12. evdeki Satürn etkisi başınızı hem fiziksel hem de duygusal olarak ağrıtacak. Gerekirse bir doktora başvurmak ya da olabildiğince dinlenmek isteyebilirsiniz. Ancak, sosyal alanlardaki olumlu gelişmeler dengeyi bulmanıza yardımcı olacak.

Venüs ve Mars’ın olumlu etkileriyle romantik partnerinizden minik hediyeler bekleyebilirsiniz. Ancak, 1-3 Mart tarihlerine dikkat edin, çünkü bu aşk dolu hava yerini gerginliğe bırakacak. Eşiniz durup dururken tartışma çıkarabilir, nazik ve anlayışlı olmak isteyeceksiniz yoksa tartışma biraz büyüyebilir.

Finansal konularda pazartesi günü zorlayıcı olacak çünkü beklemediğiniz bir sağlık harcaması ya da unuttuğunuz bir borç ortaya çıkabilir. Ancak, 11. evdeki olumlu geçişler, kaybettiğiniz parayı yerine koymanıza yardımcı olacak. Unutmayın ki her zorluk, bir fırsatı da beraberinde getiriyor.

Boğa

Bu hafta Boğa burcu için zorlu bir hafta olacak gibi görünüyor. Bu hafta aile içinde sizden ayrı tartışmalar olabilir ve sizin bu konuda alacağınız kararlar büyük önem kazanacak. Aynı zamanda yakın arkadaşlarınız içinde işinden ayrılan ya da maddi sıkıntılar yaşayanlar olabilir, onlara destek olmak yine size düşüyor. Özellikle haftanın son günlerine dikkat edin.

İlişkiler alanında da bu hafta bazı gerilimler yaşayacaksınız. Partneriniz ile olup olmadık sebeplerden tartışabilirsiniz, çünkü iletişim kurmakta ve birbirinizi anlamakta zorlanacaksınız. Ancak, bu süreci daha olgun bir şekilde yönetmek ve birbirinize destek olmak ilişkinizi güçlendirebilir.

Kariyer ve para alanında ise Venüs ve Mars’ın kariyer evinizde birlikte hareket etmesi, iş yerinde bir anda aranan eleman olmanızı sağlıyor. İş yerinden ikramiye alabilirsiniz gibi görünüyor.

İkizler

Sevgili İkizler, bu hafta sizi bazı zorluklarla karşılıyor. Güneş, Merkür ve Satürn’ün Balık burcunda, 10. evinizde ilerlediğini gözlemliyoruz. İş yerinde pozisyon değişikliği yaşayacaksınız. Bu vaktinizin büyük bir çoğunu kaplayacak ve patronunuz size daha fazla baskı yapacak. Pazartesi günü Mars ve Jüpiter arasında zorlu bir açı var. Sağlık konusunda ani bir harcama yapmanız gerekebilir, para konusunda kısa bir süre biraz sıkışacaksınız.

Ne yazık ki, bu enerji Merkür ve Güneş’in kavuşumu ile devam ediyor. Gökyüzü işlerin istediğiniz gibi gitmediğini, üstlerinizden engellerle karşılaştığınızı ve hayallerinize ulaşmak için daha fazla çaba sarf etmeniz gerektiğini işaret ediyor. 

Eşinizin veya partnerinizin ailesinde sağlık sorunları yaşanacak gibi görünüyor, bu nedenle bu tür durumlarla karşılaşabileceğinizi göz önünde bulundurmalısınız. Kenara mutlaka para atın sevgili İkizler.

Yengeç

Sevgili Yengeç’ler, Güneş, Merkür ve Satürn’ün Balık burcunda bulunmasıyla bazı arkadaşlarınızla aranız açılacak gibi görünüyor. Ne yazık ki, hayatınızda artık size enerjik olarak iyi gelmeyen bazı insanlar var. Onlarla aranıza mesafe koyma zamanı geldi. Patronunuz sizden çok şey bekliyor. Bu beklentiler bazen saçma veya anlaşılmaz olabilir. Hatta konu anlaşmazlıklara gidebilir. Ancak sabırlı ve esnek olmak, bu zorlukların üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır.

Diğer yandan, Venüs ve Mars’ın Kova burcunda seyretmesi, özellikle ortak finansal konular, borçlar, krediler ve vergiler gibi alanlarda hareketlilik ve yeni kazanç kapıları getiriyor. Özellikle daha önce yaptığınız yatırımların ekmeğini bu ara bol bol yiyeceksiniz.

Eşiniz, partneriniz veya aile üyeleriyle birlikte yeni bir işe girebilirsiniz. Ancak, haftanın belirli günlerinde (pazartesi, cuma ve pazar), beklenmedik harcamalar veya sağlıkla ilgili meselelerle karşılaşabilirsiniz.

Aslan

Bu hafta, Aslan burcu için çeşitli alanlarda önemli gelişmeler yaşanacak. Venüs ve Mars’ın kova burcunda hareket etmesiyle havada aşk kokusu var sevgili Aslan’lar. Gelecekteki eşinizle tanışmaya hazır olun! Eğer zaten bir ilişki içindeyseniz de ilişkinizde birlikte güzel ve önemli yeni adımlar atıyorsunuz. 

Ancak pazartesi, cuma ve pazar günlerine dikkat edin, çünkü iletişim kurmak biraz zor olacak. Bugünlerde eşinizle tartışmaya yatkınsınız. Birbirinizi anlamıyormuşsunuz gibi gelebilir ve bu durum tartışmaya kadar gidebilir. Bu nedenle, ilişkinizde esnek olmaya ve fevri tepkilerden kaçınmaya özen göstermelisiniz.

Güneş, Merkür ve Satürn’ün balık burcunda olması, finansal konularda bazı zorluklarla karşılaşabileceğinizi gösteriyor. Ortak finansal işlerde engellerle veya kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz. Kenara attığınız birikimleriniz ne yazık ki ani bir sağlık sorunuyla bir anda gerekli olabilir.

Başak

Haftalık burç yorumları yazımıza devam ediyoruz. Bu hafta Başak burcu için ilişkiler, ortaklıklar, iş ve sağlık alanlarında önemli olaylar ve dengeler söz konusu olacak. Ailenizde büyük sağlık sorunları yaşanıyor ve bu konuda büyük bir sorumluluğunuz var. Satürn’ün karşıt evde olması bazı engeller ve gecikmeler getirebilir. İlişkilerde sabır ve anlayış gerekiyor çünkü sebepsiz yere partnerinizle tartışabilirsiniz. Hızlı sonuçlar beklemek yerine karşı tarafın beklentilerini anlamaya çalışın.

Venüs ve Mars’ın etkisiyle iş hayatınızda belli bir değişiklik olacak gibi görünmüyor. Sadece birkaç acil toplantı takviminize eklenebilir sevgili Başak’lar ancak merak etmeyin her şey istediğiniz gibi devam edecek. İş hayatında her zamanki gibi başarılısınız.

Sağlıkla ilgili olarak, bu hafta bazı küçük hastalıklarla karşılaşabilirsiniz. Ne yazık ki, baş, boğaz ya da mide ağrısı yaşayacaksınız. Doktora gitmek sizin için iyi olacaktır.

Kırmızı Et Pişirirken Yapılan 8 Hata Kırmızı Et Pişirirken Yapılan 8 Hata

Terazi

Bu hafta Terazi burçları için bir dizi farklı enerji dengesi yaşanacak. Bu hafta, özellikle iş ve sağlık alanlarında bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Güneş, Merkür ve Satürn’ün Balık burcunda, 6. evinizde olması, iş yaşamınızda veya sağlığınızda bazı engellerle karşılaşabileceğinizi işaret ediyor. Özellikle bağışıklık sistemi, alerjiler, gıda intoleransları ve bacaklarınızla ilgili sağlık sorunlarına karşı daha duyarlı olmak isteyeceksiniz sevgili Terazi’ler! Mutlaka doktor randevusu alın ve gerektiğinde kendinize dinlenme izni verin. 

Tüm bu zorluklara rağmen, aşk hayatınızda güzel gelişmeler var. Venüs ve Mars’ın 5. evinizde olması, size aşk, ilişki, hobi ve keyif getiren konularda destek sağlıyor. Eğer bekarsanız yeni bir ilişki kapıda.

Ayrıca bir ilişki içindeyseniz ilişkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Ancak, özellikle pazartesi ve cuma günleri, ilişki veya flört alanında ufak tefek gerginlikler yaşanabilir.

Akrep

Sevgili Akrep burçları, bu hafta hayatınızda yeni değişimlerle karşı karşıya kalacaksınız. Özellikle iş yerinde patronlarınız veya sizden daha mevkili kişiler değişebilir, bu da yeni kurallar ve kısıtlamalar getirebilir. Çalışma alanınızda yeni sorumluluk sizleri bekliyor, fazla alışık olmadığınız bir pozisyona atanabilirsiniz. Sabırlı olun ve işi hızlıca öğreneceksiniz.

Bu hafta, Satürn’ün sizi kısıtlamasıyla, keyif aldığınız şeylerle uğraşırken biraz zorlanabilirsiniz. Ayrıca aile içinde, sizin dışınızdaki insanlar kavga edecek ve bu durumda siz, ortayı toplamak zorunda kalacaksınız. Bu yüzden kendinize vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz.

Haftanın geri kalanında Venüs ve Mars kova burcunda ilerlemeye devam ediyorlar ve bu da 4. evinizi etkiliyor. Ev ve aile ile ilgili konular ön planda olacak. Merak etmeyin, çekirdek ailenizde durumlar gayet iyi. Ancak uzak ailede tartışmalar bitmiyor.

Yay

Bu hafta Yay burçlarının ev ve aile hayatında bazı sorunlarla karşılaşabileceğini ancak sosyal ve iş hayatlarında keyifli ve hareketli zamanlar geçirebileceklerini söylemek mümkün. Ancak, krizlere hazırlıklı olmanız ve yeni başlangıçlardan kaçınmanız gerek.

Sevgili Yay’lar bu hafta Güneş, dikkatinizi dağıtan konuları ve yoğunluk yaşadığınız alanları temsil ederken, Merkür ise zihinsel faaliyetlerinizi ve iletişimi yönetiyor. Bu iki gezegenin 4. evinizde bulunması, aile hayatınızı, evinizi ve evinizdeki huzuru etkileyen konuları vurguluyor. Aile içinde tartışmalar yaşanacak gibi görünüyor. Ayrıca yine aile içinde bazı acil sağlık sorunları ile de uğraşacaksınız. Hem kendinizde hem de yakınlarınıza dikkat edin.

Pazartesi günü Mars ve Jüpiter arasında bir kare açısı meydana geliyor, bu da iş hayatınız, sağlığınız ve parasal konularınızda krizlere ve ani harcamalara neden olacak.

Oğlak

Sevgili Oğlak’lar, bu hafta sizleri iletişim, karar alma ve sorumluluk konularında bazı zorluklarla karşı karşıya bırakabilir. İletişim alanında Güneş, Merkür ve Satürn’ün Balık burcunda bulunması, sizin için önemli bir etki alanını temsil ediyor. Bu durum, yakın çevrenizle ilişkilerinizde, kararlarınızda, fikirlerinizde ve iş projelerinizde etkili olacak. İletişim alanında partnerinize ihtiyaçlarınızı net bir şekilde anlatmayı öğrenmeniz gerek.

Finansal olarak, Venüs ve Mars’ın Kova burcunda hareket etmesi sizin para evinizde olumlu bir etki yaratacak. Bu hafta iş yerinizden ikramiye bekleyin. Ancak bu parayı hemen harcamanızı asla önermiyoruz, çocuklarınızın sağlığı ya da okulu ile ilgili ani harcamalar yapmanız gerekecek gibi görünüyor. 

Cuma günü ise, sosyal çevrenizde gerginlikler yaşanacak. Bu durum sizi etkilemeyecek ancak bazı konularda arkadaşlarınız sizden fikir isteyecek.

Kova

Sevgili Kova burçları, bu hafta finansal konularda dikkatli olmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Güneş, Merkür ve Satürn’ün Balık burcunda, ikinci evinizde olmasıyla birlikte, maddi konularda sağlam kararlar almanız gerekecek. Ne yazık ki, özellikle yakın ailenizde sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Bu durumda ani maddi harcamalar yapmanız gerekecek.

Öte yandan, Venüs ve Mars’ın birinci evinizde ilerlemesi, sosyal hayatınızın canlı olduğu bir döneme işaret ediyor. Bu hafta yeni arkadaşlar edineceksiniz. Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler yaşanıyor. Ancak, aile ilişkilerinizde ve evle ilgili maddi konularda gerginlikler var. Pazartesi günü, Mars ile Jüpiter arasında kare açı oluşacak, bu da aile içinde kavgalar edebileceğiniz anlamına geliyor. Bu durumda sakin ve mantıklı bir şekilde hareket etmek önemlidir.

Bu hafta, yeni işlere başlamak yerine, mevcut durumları devam ettirmek daha mantıklı. Kendi kararlarınızı ve parasal durumunuzu gözden geçirin.

Balık

Haftalık burç yorumları yazımızı Balık burcu ile bitiriyoruz. Bu hafta, Balık burcu için oldukça önemli bir dönemeç olacak. Aşk ilişkilerinizde bazı önemli kararlar almanız ve gerçeklerle yüzleşmeniz gerekiyor. Bu kişinin gerçekten sizin için iyi olup olmadığını düşünmelisiniz. Güneş, Merkür ve Satürn’ün Balık burcunda olması, Mart 2023’ten beri hayatınızda vermiş olduğunuz kararları, duygusal yaşamınızı, ilişkilerinizi ve kendinizi yeniden değerlendirme sürecinde olduğunuzu gösteriyor. Bu süreçte hayatınızı baştan aşağı düşünmeye davet ediliyorsunuz.

Venüs ve Mars’ın 12. evinizde bulunması, geniş aile içinde bilmediğiniz bazı sırların açığa çıkacağını gösteriyor. Özellikle, haftanın başında Mars ve Jüpiter arasındaki kare açı, yakın çevrenizdeki insanlarla tartışabileceğinizi gösteriyor. Cuma günü, ayın etkisiyle yakın ülkelere kısa bir yurt dışı turu yapabilirsiniz.

Sağlık konusuna gelirsek bu hafta sık sık baş ağrısı yaşayacaksınız gibi görünüyor. Gerektiğinde doktora gitmekten çekinmeyin. -Ece Alkan astrolog-

Editör: Saliha Kara