Yeni Honor kablosuz kulaklıklar 40 saate varan pil ömrüyle uzun süreli kullanım sağlıyor. Honor Earbuds X7 aynı zamanda Çin Elektronik Endüstrisi Birliği tarafından verilen Altın Kulak sertifikasıyla birlikte yüksek kaliteli ses çıkışıyla birlikte geliyor.

20 Temmuz TV yayın akışı 20 Temmuz TV yayın akışı

 Her kulaklık tek şarjla 9 saate kadar dayanabilirken, şarj kutusu 30 saate kadar çalma süresi sunuyor. Kulaklıklar aynı zamanda hızlı şarj teknolojisine de sahip.

Honor Earbuds X7, 10 dakikalık şarj ile üç saate kadar oynatma sağlayabiliyor. Her bir kulaklık yaklaşık 3,8 gram ağırlığında olup kolay bir kullanım sunuyor. 

Earbuds X7 kablosuz kulaklıklar mavi ve beyaz renk seçenekleriyle sunuluyor. Kablosuz kulaklığın iki renk çeşidi de zarif ve sade bir görüntüye sahip. Kulaklıklar, aramaları yanıtlamak/sonlandırmak veya müziği oynatmak/duraklatmak için çift tıklama dahil olmak üzere dokunma işlemini destekliyor.

Kulaklığa uzun basmak ise cihazın bir çağrıyı reddetmesini sağlıyor. Yeni Honor Earbuds X7, Çin'deki çeşitli perakende satış platformlarında 299 yuan (41 $) fiyat bandında satışa sunuldu. Honor'un Earbuds X7 TWS kulaklıklarını yurtdışı pazarlarda piyasaya sürüp sürmeyeceği ise henüz belli değil.

Editör: Sena ERDOĞAN