Kırmızı Et Pişirirken Yapılan 8 Hata Kırmızı Et Pişirirken Yapılan 8 Hata

Stil kişinin kendini yansıttığı, giydiği kıyafetler, aksesuarlar, renklerle kendinden bir iz bıraktığı giyim tarzı olarak tanımlanır. Neredesye herkesin kendine özgü stili bulunur. Ancak trendlerin dışında kendine yakışanı bulmak ve bunu kombinlere yansıtmak özgün stilin olmazsa olmazları arasında yer alır. Özgün bir stil için kişinin kendi tarzını keşfetmesi  gerekir.

5 adımda tarzınızı keşfedin!

ADIM 1

Öncelikle neyi beğendiğinizi bulmaya çalışın. Bu konuda sosyal medyadan yardım alabilirsiniz. Tarzınızı beğendiğiniz kişileri takip edebilir ya da beğendiğiniz parçaları kaydederek sonrasnıda bu parçalar bir araya getirebilirsiniz.

ADIM 2

Herkesin dolabında onlarca kıyafetin arasında sürekli giymeyi tercih ettiği kıyafetler bulunur. Dolabınızda bulunan ve sıklıkla giymeyi tercih ettiğiniz parçalarda ki ortak noktayı bulun.

ADIM 3

Günlük kombinlerinizi fotoğraflayın. Böylece yeni parçalar alırken en çok ne almanız gerektiğini anlayacaksınız.

ADIM 4

Tüm kombinlerle kullanabileceğiniz pantolon, ceket çanta gibi ürünleri nötr tonlarda seçin. Kendi tarzınızı oluşturduğunuzda bu aksesuarlarla çeşitlendirebilirsiniz.

ADIM 5

Cesir olun ve farklı olanı denemekten korkmayın. Günlük değişen trendlerin böyle ortaya çıktığıı unutmayın. Kendinize hata payı bırakın. 

Editör: Sena ERDOĞAN