Van'da tırla otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı Van'da tırla otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı

Bayramda tatil yapmak isteyenler öncesinde tatilini planlıyor ve daha uyguna tatil yapmanın yollarını arıyor. Peki uçaklarda ve otellerde yoğunluğun yaşandığı  bayram tatili nasıl uygun hale getirilir? İşte yöntemi…

Rezervasyon

Erken rezervasyon yapmak uçak biletini daha uygun fiyatlarla satın almaya yardımcı olabilir. Havayolu şirketleri uçuş tarihine ne kadar erken rezervasyon yapılırsa, o kadar fazla indirim sunar. Ya da yoğunluğun az olduğu günleri seçmek de bilet fiyatlarında düşüşe nede nolabilir.

Aynı zamanda, seyahat edebilecek farklı günler incelenebilir ve günler arasında fiyat karşılaştırması yapılarak daha uygun fiyatlar bulunabilir.

Hafta içi seyahat biletleri genellikle haftasonuna göre daha uygun fiyatlarla satışa sunulur.

Promosyon Takibi

Havayolu şirketleri düzenli olarak promosyonlar düzenler ve özel indirimler sunar.Promosyon takibi ile biletler daha uyguna alınabilir.

Tatil Paketi Satın Alma

Uçak biletiyle birlikte otel konaklaması, araç kiralama veya tur gibi ek hizmetlerin bulunduğu tatil paketleri ile daha uygun bir tatil planı yapılabilir.
Bazı havayolu şirketleri esnek bilet seçenekleri sunar. Esnek bilet seçenekleri sayesinde, rezervasyon değişikliği veya iptali durumunda ek ücretlerden kaçınılabilinir. 

Karşılaştırma

Çeşitli online seyahat portalları ve karşılaştırma siteleri farklı havayolu şirketlerinin uçuşlarını ve fiyatlarını karşılaştırılarak uygun olan tatil planı seçilebilir.

Editör: Sena ERDOĞAN