Şehrimizde yıllarca aylarca devam etmekte olan muhtelif alt yapı çalışmalarından, yeni asfalt çalışmalarından, kaldırım ve bordür taşlarının yenilenme çalışmalarından ötürü yayalar ve sürücüler olarak çok sıkıntılar yaşadık. Ama bu gün çok şükür bu sıkıntılar da artık geride kaldı. Bütün ülkemizde olduğu gibi şehrimizde her bakımdan yeni bir simaya kavuşuyor. Devlet teşvikiyle yeniden yapılan iş yerleri, kentsel dönüşümler ve T.O.K.İ binaları.

         Art arda sıralanan eksikler gedikler de hemen bitmiyor ki. Bütçe lazım ileriye yönelik organizeli plan ve projeler lazım. Anlaşılan 2018 yılında da yine bir takım sıkıntıları yaşayacağız. Zira şehrimizin çözüm bekleyen dört yol yayalaştırma projesiyle çalışmaları var, cumartesi pazarının yeniden imarı, hastane inşaatları, oto park projesi çalışmaları var, cadde ve sokakların numaralanma çalışmaları var.  vs. Allah c.c. yetkililere, çalışanlara yardım etsin, bize de biraz daha sabır versin.

         Belediye ekip çalışması: Bu hizmet her hangi bir şekilde bütçe ve kadrolaşma gereksimi olmadığı gibi, devamlılık arz etmeyen halkımıza sunulacak olan kalıcı en güzel sosyal bir hizmettir.

         Milli Egemenlik Bulvarı gibi paralel bir şekilde hizmet veren bazı cadde ve sokaklar da her yağm    ur yağdığı zaman güzergâhları üzerinde ve bazı köşe başlarında su birikimleri oluşmaktadır. Bu durumlar soğuk kış aylarında gizli buzlanmalara, yağmurlu havalarda da etrafa sıçramalara neden olmaktadır. Bu çukurlukların dolgusu yaz aylarında tam olarak tespit edilmesi mümkün değildir.

         Yapılacak çok basit bir basit bir ekip çalışmasıyla en güzel bir şekilde bu işin tam olarak üstesinden gelebiliriz. Bu iş için önce elektrik direkleri aralıkları baz alınmak yer tespitleri yapılmalıdır. Tahsis edilecek bir vasıtayla ve küçük bir ekiple, şehrin paralel seyreden caddelerindeki bu şekildeki su birikinti çukurları tam olarak tespit edilmelidir. Tutanağa alının bu bölgeler daha sonra asfalt döküm zamanında dolguları yapılarak tesviye edilmelidir.

         Siz arabanızla yağmurlu bir havada Milli Egemenlik Bulvarından geçtiniz mi? Bu bulvarın bazı bölgelerinden geçerken su birikintilerinden sıçrayan çamurlu birikintiler ta karşı kaldırıma sıçramaktadır. Bu birikintilerden sıçrayan sular hem yayaların hem de yanından geçen arabaların üzerini kirletmektedir.

         Takdir yetkililerindir.