BİM Aktüel indirim kataloğunda satışa sunulan Braun El Blender Seti MultiQuick 5'in özellikleri ve kullanıcı yorumları...

Braun MultiQuick 5 El Blender Seti MQ5220WH modeli 21 farklı hız seçeneği sunuyor. Hız değişikliği yapan el blenderı kullanım kolaylığı ve rahatlığı sağlıyor.

1000 W motor gücü olan Braun El Blender Seti  500 ml ve 350 ml'lik doğrayıcı seçenekleri ile birçok ürünü saniyeler içerisinde doğrayabiliyor.

PowerBell Plus karıştırma şaftı ile rahat tutuş sağlayan Braun El Blender Seti, aynı zamanda SplashControl teknolojisi sayesinde temiz bir kullanım sağlıyor, mutfağı temiz tutuyor.

Makyaj süngeri nasıl ve ne sıklıkla temizlenmeli Makyaj süngeri nasıl ve ne sıklıkla temizlenmeli

Gerçek Kullanıcı Yorumları

Braun El Blender Seti Multiquick 5 J 1280X779

"Ürün gayet güzel annemin evine aldık. Anne evi için ideal. Makarna sosu yaptım domatesleri kabuklu koydum çok güzel pürüzsüz çekti. Tavsiye ederim."

"Braun kalitesi..Çok araştırarak aldım..Yorumlarda yazıldığı gibi gerçekten. Sessiz çalışıyor, Blendırı çok güzel çekiyor..Parçalayıcısı güzel..Tek sorun Braun'un bir türlü değiştirmediği mikser kısmı..Tek ince çırpıcı tel yeterli değil..İkili sağlam mikser olması lazım..Braunun bir modelinde var sadece.onunda doğrayıcı haznesi çok küçük o yüzden tercih etmedim.."

"Teşekkür ediyorum iyi bir ürün."

"Teşekkürler. Ürün tam istediğim gibi ürünü kullandım, motor gücü yeterli hiç zorlanma olmadan bütün sebzeleri doğradı hazne kapağı çok pratik hemen kapat çalıştır. başka ürün kullanmıştım fakir marka hazne kapağını açarken ve takarken çok zorlanıyordum bu pratik geldi bana tavsiye ederim."

"Ürünü uzun aylardır kullanmadan yorum yapmak istemedim. Uzun araştırma yorum okuma sonunda karar verip almıştım. Çok başarılı her parçası ayrı ayrı işlevini eksiksiz yerine getiriyor. Sağlam güçlü dayanıklı tebrik ederim gerçekten çok başarılı.."

Editör: Sena ERDOĞAN