Cumhur İttifakı Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun için “Birliğin Gücüne Davet” toplantısı düzenlendi.

Toplantıda ilk olarak AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman katılımcılara seslendi. Karaman, yeni dönemde Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Erzincan'a hizmet etmeye devam edeceklerini söyleyen Karaman, Cumhur İttifakı Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun'a başarı dileklerinde bulundu.

Ardından Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun kürsüye çıkarak katılımcılara teşekkür etti. Aksun konuşmasında yeni dönemde de milli duruş sergileyeceklerini ve Erzincan için milli şuurla çalışmalar yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

“Birliğin Gücüne Davet” Toplantısı (4) 1280X720

Aksun'un "Ben Cumhur İttifakının adayıyım. Ben Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adayıyım. Ben Devlet Bahçeli'nin adayıyım." sözleri ise salonda çoşkuyla karşılandı.

Konuşmaların ardından Bekir Aksun, AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman'a, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci'ye ve katılımcılara hediye takdiminde bulundu.

“Birliğin Gücüne Davet” Toplantısı (3) 1280X960

Erzincan’da yerli sebze ve meyvelerin çıkmasıyla semt pazarlarında fiyatlar düştü Erzincan’da yerli sebze ve meyvelerin çıkmasıyla semt pazarlarında fiyatlar düştü

“Birliğin Gücüne Davet” Toplantısı (2) 1280X960

Toplantıya AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Cumhur İttifakı Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Editör: Sena ERDOĞAN