Fenerbahçe’den, Dursun Özbek’e cevap Fenerbahçe’den, Dursun Özbek’e cevap

Daha önce yapılan Türkiye şampiyonalarında Erzincanlı sporcular yaptıkları başarılı performanslarından dolayı milli takıma davet edildiler. Sporcular ortak hedeflerini bu 2 turnuvada da ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ederek madalyalarla yurda dönmek olarak belirlediler.

Milli takim hocası olarak görevlendirilen Murat Sönmez ve Uğur Erçetın, yaptıkları açıklamada; “Küçük yaşlarda aldığımız sporcuların bütün yas gruplarında milli takıma girip, simdi de büyükler A milli takımında 8 sporcu birden yer alması bizi gururlandırdı. Su an planımız sporcularımızı büyükler a milli takımında da Türkiye’ye yeni basarılar getirmektir. Milli takımımıza seçilen sporcularımız şu sporculardan oluşmaktadır:  İlayda Özelgül, Nazlı Can İnci, Bengisu Erçetin, Sare Ece Basskın, Yasemen Bektaş, Cansu Ercetin, Zehra Erdem ve Enre Sönmez.

Sporcularımıza küçük yaslardan itibaren destek veren Erzincan Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne, Erzincan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Sporcuların kulüpleri olan Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü’ne ve Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü’ne teşekkür ederiz” dediler.

Editör: Adem Küçükkaya