İddiaya göre dün akşam saatlerinde düğün salonunda çalışan bir personelin erkek arkadaşı, yanına başka bir arkadaşıyla birlikte davetli olmadıkları halde düğün salonuna geldi. Salonda yemek yedikten sonra yaşları 15 ile 21 arasında değişen gençler bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı ve ardından kavga çıktı. Davetli olmayan ve kimliği belirlenemeyen şahıslar yanlarında getirdikleri bıçak ile M. Y. 'yi bacağından Y. M. Y.' yi ise ayaklarından yaraladılar.
Düğün salonunda bulunan vatandaşlar ne olduğunu anlayamadın gençlerden biri kaçarken diğeri ise linç edilmekten son anda kurtarıldı. Polisin gelmesi ile olay yatıştırılırken bıçaklanan gençler yapılan tedavilerinin ardından polis merkezine giderek ifade verdiler.
Düğün sahipleri ise düğün salonu personelinin dışarıdan yanında bıçak ile gezen ve davetli olmayan şahısları içeri aldıklarından dolayı düğünlerinin iptal olduğunu, tüm sorumluluğun düğün salonuna ait olduğunu, konuyla ilgili maddi manevi dava açacaklarını söylediler. 
Düğün sahibi Ahmet D. açıklamasında; "Düğün salonu personeli dışarıdan başka birilerini düğünümüze getiriyor ve bunların ceplerinde de bıçak var. 15 yaşındaki çocukla tartışıp kavga ediyorlar ve ardından bıçakla biri 15 yaşında iki gencimizi yaralıyorlar. Benim gelinim Van'dan buraya ailesi akrabasıyla  geldi ve yaşadığımız duruma bak. Takılar takılamadı, fotoğraf çekimi olmadı, davetlilerimize ikramlarımızı yapamadık ve üstüne birde düğün salonunu boşaltın dediler. Hem dışarıdan bıçaklı ve davet etmediğim kişileri içeri alacaksınız burada misafir edeceksiniz, hem huzursuzluğa sebep olacaksınız, hemde benim düğünümü yarıda keseceksiniz. Bu konuda maddi manevi bütün haklarımı kullanacağım" dedi. 

PKK/KCK propagandası yapan ve DEAŞ'a finans sağlayan 4 zanlı yakalandı PKK/KCK propagandası yapan ve DEAŞ'a finans sağlayan 4 zanlı yakalandı

Editör: Adem Küçükkaya