Airfryer kullanmayı çok seven ancak aksesuarlarını temizlemeye üşenenler için en iyi Airfryer silikon pişirme kabı modelleri...

1. Lirazon Airfryer Silikon Pişirme Kalıbı

1. Lirazon Airfryer Silikon Pişirme Kalıbı 1280X768

Bu kare hava fritözü aksesuarı, su ve sabunla kolayca yıkanabilir ve kurutulabilir. Ürünün taban ölçüleri: 16,5×16,5 cm, yüksekliği ise 5 cm.

2. Fethiye Toptan Airfryer Silikon Pişirme Kalıbı

. Fethiye Toptan Airfryer Silikon Pişirme Kalıbı 1280X768

Yapışmaya ve yapışkanlığa karşı dayanıklı olan bu ürün, farklı marka ve modeldeki hava fritözleri veya airfryer cihazlarıyla uyumluluk göstarir. Airfryer silikon pişirme kalıbının çapı 17 cm, alt çapı 14 cm ve yüksekliği 4.50 cm.

3. Buffer Airfryer Kare Model Pişirme Matı

Buffer Airfryer Kare Model Pişirme Matı 1280X768

Bu silikon pişirme kalıbı, yemek pişirirken temizlik ve pratiklik sağlamak amacıyla tasarlanmış. Yüksek sıcaklıklara dayanıklı, gıda malzemeleri için güvenli bir silikon malzemeden üretilen mat, su ve yağ geçirmez.

4.  Destomedya GüncelÇarşı Airfryer Ustası 3’lü Pişirme Seti

. Destomedya Güncelçarşı Airfryer Ustası 3’Lü Pişirme Set 1280X768

1 adet temel model pişirme kabı, 1 adet kek, muffin ve cupcake kalıbı ve son olarak 1 adet iki bölmeli silikon pişirme kabı olmak üzere set, üç farklı airfryer aksesuarını içerir. Silikon malzeme, yapışmaz özelliği sayesinde yemeklerin airfryer içinde yapışmasını engeller. 

5. Trendmuud Airfryer XXL Silikon Pişirme Kabı ve 50 Adet Yanmaz Yapışmaz Kağıt

. Trendmuud Airfryer Xxl Silikon Pişirme Kabı Ve 50 Adet Yanmaz Yapışmaz Kağıt 1280X768

Silikon pişirme kabı, birçok farklı pişirme yöntemi ve gereksinimleri karşılıyor. Ayrıca içerisinde 4 şişli bir ızgara teli bulunuyor. 

6. A1 Airfryer Kare Silikon Isıya Dayanıklı ve Yıkanabilir Kap

A1 Airfryer Kare Silikon Isıya Dayanıklı Ve Yıkanabilir Kap 1280X768

Silikon pişirme kabı, tüm airfryer modelleri ile uyumlu. A1 airfryer kare silikon ısıya dayanıklı ve yıkanabilir pişirme kabı, airfryer cihazın performansını artırmak ve pişirme işlemlerinizi daha kolay ve sağlıklı hale getirmek için tasarlanmış.

Malatya'da 8 bin deprem konutu teslim edilecek Malatya'da 8 bin deprem konutu teslim edilecek

Editör: Sena ERDOĞAN