Dışarıda yenilen veya hazır satın alınan o tarifi aynı lezzetle evde kim yapmak istemez ki? İşte tam olarak bu kısımda hamur yoğurma makinelerine büyük bir iş düşüyor! Hamur yoğurma makineleri hem zaman tasarrufu sağlıyor hem de hem de mükemmel kıvamda hamurların hazırlanmasına yardımcı oluyor. Hamur yoğurma makineleri özellikle bayramlarda, kutlamalarda ve kalabalık davetlerde adeta mutfağın aşçısı görevi görüyor.

En iyi hamur yoğurma makineleri

Bosch MUM S2VM00

Bosch Mum S2Vm00 J 1280X775

3 boyutlu hızlı ve homojen karıştırma yapan alet, 7 farklı hız ayarı ve pulse fonksiyonuna sahip. Cihaz ayrıca otomatik park pozisyonu sayesinde hamur aksesuarları karıştırma haznesinin arkasında durarak kolaylıkla malzeme eklenmesine olanak tanıyor. 

Karaca Multichef Stand Mikser Mutfak Şefi 1400W 5,5 Lt

Karaca Multichef Stand Mikser 1280X853

Ürünün 6 kademeli hız ayarı, yörüngesel hareket etme özelliği, güvenlik kilidi ve uzun ömürlü metal iç aksam özellikleri bulunuyor.

Vestel Tarçın S Stand Mikser

Vestel Tarçın S Stand Mikser 960X960

BİM'e Robomaster  S10 Akıllı Robot Süpürge/Dikey Elektrikli Süpürge, Dijital Yağsız Fritöz, Ankastre Set geliyor BİM'e Robomaster S10 Akıllı Robot Süpürge/Dikey Elektrikli Süpürge, Dijital Yağsız Fritöz, Ankastre Set geliyor

Ürün yoğurma, karıştırma, çırpma gibi fonksiyonlara sahip. Aynı zamanda cam blender parçasına da sahip olduğundan çeşitli sos ya da smoothie tarifleri hazırlanabiliyor.

Karaca Mastermaid Chef Pro

Karaca Mastermaid Chef Pro J 1280X912

Ürün doğrama, rendeleme, dilimleme, karıştırma, yoğurma ve daha birçok fonksiyona sahip. 

Bosch Optimum MUM9A66R00 Mutfak Şefi

Bosch Optimum Mum9A66R00 Mutfak Şefi 960X960

7 kademeli hız ayarı bulunan ürün, kısa sürede hızlı bir karışım ortaya çıkarır. Aynı zamanda  3 boyutlu karıştırma özelliği bulunuyor.

Editör: Sena ERDOĞAN