"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında “15 Temmuz Konulu Resim ve Kitap Sergisi”nin açılışı gerçekleştirildi.

Gerçekleşen açılış programına, Erzincan Valisi Mehmet Makas, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, kamu kurum müdürleri, siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlarımız katıldı.


Serginin açılışında konuşan Erzincan Valisi Mehmet Makas, 15 Temmuz'un unutulmadığını, unutulmayacağını ve hiçbir zaman da unutturulmayacağını belirterek, “Bugün burada bulunmamızın gerekçesi Türkiye aşkıdır. Nene Hatunların, Sütçü İmamların nesilleri olduğumuzu göstermek adına geçmişi unutmayıp, geleceğe umutla bakmaktır” dedi


Erzincan Belediyesi Millet Kıraathanesi bahçesinde açılışı yapılan Resim ve Kitap Sergisi Erzincan Valisi Mehmet Makas ve beraberindekiler tarafından gezildi. Erzincan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından yapılan ve 15 Temmuz'da yaşananları anlatan resimler büyük beğeni aldı.

Editör: Doğu Gazetesi