AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve Merkez İlçe Başkanı Av Ferhat Bulut, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir  mesaj yayımladılar.

Şireci ve Bulut mesajlarında: "Fetö'cü hainlerin ve hainlere geçit vermeyen milletimizin kahramanca mücadelesi asla unutulmayacak.

15 Temmuz'da milletimizin yazdığı destan, bize şeref kazandırdığı kadar omuzlarımıza da ağır bir sorumluluk yüklemiştir. Bu sorumluluk; vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin birliği, beraberliği ve kardeşliği için daha çok çalışma ve kenetlenme şuurudur. İşte bu şuur bizim; 2023, 2053, 2071 ve daha nice hedeflere ulaşmamızda en güçlü motivasyon kaynağımızdır.

Milletlerin tarihinde asla unutulmayan ve unutulmaması gereken günler vardır. Şehitlerimize duymamız gereken minnet ve göstermemiz gereken vefa adına 15 Temmuz 2016 da böyle bir gündür.

Ne Fetö'cü hainlerin ihanetini ne de milletimizin topyekûn gösterdiği kahramanlığı asla unutmayacak ve unutturmayacağız.

15 Temmuz, "yaşadık, bitti, geçti" diyerek geçiştireceğimiz bir gün değildir. 15 Temmuz'u bütün boyutlarıyla her zaman hatırlamalı ve hatırlatmalıyız.

Bu vesile ile aziz şehitlerimizi bir kere daha sevgi, minnet ve rahmetle anıyor, gazilerimize ve şehit ailelerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandılar.

Editör: Doğu Gazetesi