Anagold 24 Erzincanspor mücadele ettiği 2.Ligin ikinci devresinde 4 maçta 6 puan toplarken, deplasmanda Kırşehir Belediyespor karşısından 3 puanla ayrılarak rakip sahada galibiyeti hedefliyor.

Anagold 24 Erzincanspor teknik direktörü Mesut Toros  ikinci yarıya iyi başladıklarını  ancak son iki  hafta istedikleri sonuçları alamasalar da, Kırşehir Belediyespor  deplasmanında kazanarak çıkışa geçerek ligde hak ettikleri konuma geleceklerini belirtti.

Play-off mücadelesi veren Kırmızı- siyahlı  Anagolgd 24 Erzincanspor , mücadele ettiği 2.Ligde 23. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kırşehir Belediyespor maçından galibiyetle ayrılarak, 3 puan alıp kötü gidişine son vermeyi hedeflerken yeniden çıkışa geçmek istiyor.

 2.Lig’de oynadığı 21 maçta 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde eden Anagold 24 Erzincanspor , attığı 34 gole karşılık kalesinde ise 28 gol gördü. 29 puan toplayan Kırmızı-Siyahlılar sahasında deplasmanda Cumartesi Kırşehir Belediyespor'u Çarşamba Nazilli Belediyespor'u yenmesi halinde puanını 35’e çıkartacak ve Play-off şansını yükseltecek.

Anagold 24 Erzincanspor teknik direktörü Mesut Toros " Maçın bitiminde takımı alkışlayan taraftarlara teşekkür ediyorum. Bize inanan güvenen Erzincan halkına layık olmaya çalışacağız.  Play-of mücadelemiz lig sonuna kadar devam edecek. İyi başladık ancak iyi oynadığımız Pendikspor ile Uşakspor karşılaşmalarında müsabakaları kaybettik.  Genç ve tecrübeli oyuncuların harmanlandığı iyi bir kadroya sahibiz, İyi bir takımımız var, her şey elimizde. Lig bu sezon çok daha sıkışık bir takvimde ve yoğun tempoda oynanacak. Bu da ayakta kalmayı başaran, çok koşan ve mücadele eden takımların başarısını artıracak. Biz de iyi oyuncuların, kaliteli genç yeteneklerin ve tecrübeli ayakların harmanlandığı bir kadroya sahibiz. Haftalar ilerledikçe hep daha iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Cumartesi kazanıp ondan sonra Çarşamba günü Nazilli ile kendi evimizde yine kazanıp yolumuza emin adımlar ile devam edeceğiz. Takımda Mustafa İnan sakat , başkada cezalı ve sakatımız bulunmuyor. " dedi.

İkinci yarıya alınan galibiyetler ile başlayan Anagold 24 Erzincanspor'da son iki haftada beklenmedik mağlubiyetler neticesinde 5. sıradan 8. sıraya gerilemişti. Anagold 24 Erzincanspor teknik direktörü Mesut Toros ile hızlı bir yükseliş yakalarken, ikinci yarıda oynadığı 4 karşılaşmadan 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle ayrıldı.

Anagold 24 Erzincanspor mücadele ettiği 2.Ligin ikinci devresinde 4 maçta 6 puan toplarken, deplasmanda Kırşehir Belediyespor karşısından 3 puanla ayrılarak moral bulmak amacında.

Ligin son 4 haftasında Tarsus İdmanyurdu, Akhisar maçlarını kazanırken, lider Pendikspor'a uzatma dakikalarında yediği golle yenilirken, Uşakspor karşısında Teknik Direktör Mesut Toros nezaretinde kendi sahasında ilk mağlubiyetini aldı.

GOLLERİ 9 FARKLI İSİM KAYDETTİ

Ligde 31 gol atan Anagolgd 24 Erzincanspor'un gollerini Muhammed Demirci 12, Ozan Papeker 9, Uğurcan Bekçi 4, Sefa Küpeli 2, Oktay Balçı 2, İbrahim Köse 2,Diğer golleri Atalay Yıldırım,Mustafa İnan ,ve Mustafa Ethem Erboğa kaydetti.

Editör: Doğu Gazetesi