2.ligi beyaz grupta oynadığı maçlarda  50 golle en fazla golü atan Anagold 24 Erzincanspor  deplasmanda 4-2 lik galibiyetle ilk galibiyetini aldığı  Pazarspor karşısında ilk yarısı 1-1 biten karşılaşmadan 4-1 lik galibiyetle Play-off a kalma adına önemli ve anlamlı bir galibiyet elde etti.

Erzincan Mustakil Atletizm Pisti Sahasında Oynanan karşılaşmayı Eskişehir Bölgesinden Süleyman Bahadır  Yönetirken Yardımcılıklarını Yalova Bölgesinden Serdar İla Ve Sakarya Bölgesinden Oğuzhan Yiğit Karpuz yaptı.  4. Hakem Olarak  Kütahya Bölgesinden Emre Korkmaz görev yaptığı karşılaşmada Anagold 24 Erzincanspor 1-0 yenik düştüğü karşılamada Pazarspor'u 4-1 yendi.

2.ligi beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz ligin 30. haftasında  42 Puanla Ligde 7.Sırada bulunan Anagold 24 Erzincanspor ,  Lig 31 Puanlı  15.Sırada bulunan küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan  Pazarspor'u Ozan Papaker ve İbrahim Can Köse'nin attığı ikişer golle 4- 1 yenmeyi başardı. Pazarspor'un tek golünü Emin Balçılar kayderken Kırmızı Siyahlı A 24 Erzincanspor- Pazarspor karşısında aldığı 3 puanla ligde 6.lığa yükseldi.

Anagold 24 Erzincanspor maça Kalede Hayrettin Mert Akyüz, Rıdvan Türker, Canberk Dilaver, Mümin Talip Pazarlı, Sefa Küpeli,Sefa Akgün,Muhammed Demirci,Uğurcan Bekci, Kadir Arı ve Ozan Papaker on biriyle karşılaşmaya başladı. İkinci yarı oyuna İbrahim Can Köse takımın galibiyetinde önemli rol oynadı ve 2 gole imza attı.  Anagold 24 Erzincanspor'da sonradan oyuna İbrahim Can Köse, Okan Yıldız, Emirhan Karagülle ve Selim Aytekin girdiler. Genç Selim ilk kez  forma giydi.

Ligin başından beri takımın en istikrarlı en iyi oyuncularından defansın bel kemiği Kaptan Mümin Talip Pazarlı girdiği ikili mücadele sonunda sarı kartı gördü. Kaptan Mümin deplasmanda oynayacağımız Amedspor karşısında sarı kart cezalısı olduğundan forma giyemeyecek.

 Rize Pazarspor karşılaşmaya  Tunahan Dikişci, Taşkın Kartal , Kadir Kaan Yurdakul , Hüseyin Eray Karataş  , Mehmet Kuruoğlu , Muhammed Emin Balcılar, Feyyaz Aydil, Erkan Çam,  Taşkın Kartal,Berk Kervankıran, İlhan Topatar  on biriyle karşılaşmaya başladı. Pazarspor'da oyuna sonradan Uğur Semizoğlu,Oğuzhan Eskiköy,Birkan Yılmaz girdi. Pazarspor aldığı mağlubiyetle ligde 15.sıradaki yerini korudu.

GRUPTA EN FAZLA GOLÜ MUHAMMED DEMİRCİ OZAN PAPAKERATTI

2.ligi beyaz grupta Oynadığı 30  maçta 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde eden Anagold 24 Erzincanspor , attığı 50 gole karşılık kalesinde ise 38 gol gördü. Artı 12 averajla 45  puan toplayan Kırmızı-Siyahlılar ligde  6.Sıraya yükseldi. Grupta gol krallığında Kırmızı-Siyahlı takımdan Muhammed Demirci ile Ozan Papaker başta bulunuyor.

2.ligi beyaz grupta Lig'in 30. haftasında  50 gol ile golü atan Anagolgd 24 Erzincanspor'un gollerini Muhammed Demirci 14, Ozan Papeker 14, İbrahim  Can Köse 5, Mustafa Ethem Erboğa 4, Uğurcan Bekçi 4, Sefa Küpeli 2, Oktay Balçı 2, Diğer golleri Atalay Yıldırım,Mustafa İnan ve Rıdvan Türker kaydetti.

GALİBİYET VE 3 PUAN ÖNEMLİYDİ

Alınan galibiyetin ve 3 puanın  önemli olduğunu ve maçta 90 dakika takımı yalnız bırakmayan Kırmızı Siyahlı taraftarlara hediye ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Gökhan Keleş"Play-of grubuna katılmak için kazanmamız gerekiyordu. İyi futbol oynadık ve kazandık. Futbolcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum"dedi.

TOROS: BİZİM İÇİN ÇOK GÜZEL BİR GALİBİYET OLDU

Anagold 24 Erzincanspor Teknik Direktörü Mesut Toros, 4-1 lik Pazarspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Bizim için çok güzel bir galibiyet oldu.Farklı kazandık. İzleyenlere bol gollü maçlar izletiyoruz. Play-of mücadelemiz lig sonuna kadar sürecek. Galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Doğu Gazetesi