TFF 2. Lig Beyaz grup 3. Haftasında konuk ettiği Isparta 32 spor’a farklı mağlup olan 24 Erzincanspor oynadığı iki müsabakadan da eli boş ayrılarak ligin son sırasına yerleşti.

Karşılaşmaya iyi başlayan 24 Erzincanspor maçın 9. Dakikasında sol kanattan gelişen atakta ceza alanında topla buluşan Sefa küpeli düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu 1-0.

Golden sonra dengeyi sağlamaya çalışan Isparta 32 spor aradığı golü 13. dakikada Burak Aydın’ın  kafasından buldu  1-1 beraberlikten sonra ataklarını daha organize yapan Isparta 32 spor karşılaşmanın 40. Dakikasında Yunus Emre Çakır’ın ceza alanında rakibine yaptığı müdahalede hakem penaltı kararı verdi.

Meşin yuvarlağın başına geçen Kadir Turan topu 24 Erzincanspor ağlarına göndererek takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi kalan sürede sonuç değişmeyince maçın ilk yarısı Isparta 32 spor’un üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya daha kontrollü başlayan konuk ekip orta alanda baskı kurarak 24 Erzincanspor forvetlerine geçit vermedi kontra ataklarla gol arayan Isparta 32 spor ardığı golü 73. Dakikada Arif Birşen’in kullandığı serbest vuruşla buldu 1-3 bu dakikada gelişen atakta 24 Erzincanspor da Yunus Emre Çakır rakibine yaptığı faulde ikinci sarı kartan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı golden sonra oyundan iyice düşen ev sahibi takım karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Editör: Doğu Gazetesi