Maçın ilk yarısında rakibi karşısında çok etkili bir futbol ortaya koyamayan ev sahibi ekip, maçın 14’ncü dakikasında kazandığı penaltı atışını Cenk7in ayağından gole çevirdi ve ilk yarıyı rakibi karşısında 1-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısına daha etkili bir futbol oynayarak başlayan konuk ekip Manavgatspor, 48 dakikada geliştirdiği atakta Emre’nin golü ile skoru eşitledi 1-1. Golden sonra öne geçmek için rakip kalede baskı kuran Anagold 24 Erzincanspor 58’nci dakikada Yasin ile yeniden öne geçti 2-1. Bu golden sonra bir türlü oyunun hakimiyetini eline alamayan kırmızı siyahlı ekip kalesinde tehlikeler görmeye başladı. Maçın 72’nci dakikasında gelişen Manavgatspor atağında Ahmet skoru 2-2’e taşıdı.

            Golün ardından bu kez oyunu kontrolünü eline almaya başaran kırmızı siyahlı ekip 76’ncı dakikada Cebrali ile skoru 3-2 yaptı. Bu golün ardından rakip kalede etkili olan ev sahibi ekip Anagold 24 Erzincanspor, 82’nci dadikada Aybars’ın attığı gol ile skoru 4-2’ye taşıdı. Maçın kalan bölümünde oyunun kontrolünü tamamen eline geçiren Anagold 24 Erzincanspor sahadan 4-2’lik galibiyet ile ayrılarak önemli bir galibiyeti hanesine yazdırdı.

            Kırmızı siyahlı ekip aldığı galibiyet ile puanını 41’e yükselterek, düşme potasından uzaklaştı.

 

Editör: Doğu Gazetesi