24 Erzincan Spor TFF 2. Lig Beyaz Grupta konuk ettiği Nazilli Belediye Spor’u altı dakikada bulduğu 3 golle mağlup etti.

Play-off mücadelesi veren ve grupta en fazla golü atan Kırmızı- siyahlı  Anagolgd 24 Erzincanspor , mücadele ettiği 2.Ligde 25. haftasında kendi sahasında  karşılaştığı,Nazilli Belediyespor'u  Muahhemmed Demirci, Ozan Papeker ve Sefa Akgün'ün ayağından kazandığı goller ile sahadan 3-1 lik galibiyetle ayrılarak ligde 6. duruma yükseldi. Nazilli Belediyespor'un golünü 81. dakikada Ömer Uzun kaydetti. Karşılaşmayı Levent Gümüşdere yönetirken, yardımcılıklarını Burak Celep ile Mert Baykal yaptı. 4.Hakem olarak Göksu Furkan Güngör görev aldı.

 2.Lig’de oynadığı 23 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde eden Anagold 24 Erzincanspor, attığı 38 gole karşılık kalesinde ise 29 gol gördü. 33 puan toplayan Kırmızı-Siyahlılar ligde 6.lığa yükseldi.

Anagold 24 Erzincanspor teknik direktörü Mesut Toros, iyi oynayarak kazandıkları için mutlu olduklarını ve alınan galibiyetin zirve mücadelesinde önemli olduğunu söyledi. iyi oynadıkları karşılaşmada galibiyeti hak eden tarafın KırmızSiyahlı Anagold 24 Erzincanspor olduğunu ve 3 golle 3 puan aldıklarını söyledi. Oynadığımız her karşılaşmada Sahada varını yoğnu ortaya koyan futbolcularımı tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Ligde 38 gol atan Anagolgd 24 Erzincanspor'un gollerini Muhammed Demirci 13, Ozan Papeker 11, Uğurcan Bekçi 4, Sefa Küpeli 3, Oktay Balçı 2, İbrahim Köse 2,Diğer golleri Atalay Yıldırım,Mustafa İnan ,ve Mustafa Ethem Erboğa kaydetti.

Anagold 24 Erzincanspor Ligin son 6 haftasında Tarsus İdmanyurdu, Akhisar maçlarını kazanırken, lider Pendikspor'a ve  Uşakspor yenilirken, Kırşehir Belediyespor ile berabere ve Nazilli Belediyespor'u yenmeyi başardı. Kırmızı-Siyahlılar ikinci yarı 6 karşılaşmada 10 puan topladı.

 Anagold 24 Erzincanspor bu hafta deplasmanda 32 puanlı Ankara Demirspor ile karşılaşırken hedefinde galibiyet ve 3 puan var. 

Editör: Doğu Gazetesi