Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonrası Çukurkuyu İmam Hatibi Fatih Ayçiçek’in Okuduğu Kur’an Tilaveti sonrası Daima Millet sine vizyon gösterisi davetliler tarafından izlendi.

Program da AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı Ahmet Kargı yaptığı selamlama konuşmasın da; “Engelsiz Türkiye İçin Evet adı altında 81 ilimizde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiğimiz programımıza hoş geldiniz. Unutmayalım ki hiçbir engel aşılmaz değildir, yeter ki engel gönüllerde olmasın, bizler görme engelli kardeşlerimizin gönül gözü ile her şeyi görüyoruz, İşitme engelli kardeşlerimizin yüreğinden çıkan işaretler bize her şeyi ifade ediyor, bedensel engelli kardeşimin gönlünde, zihninde yok ettiği engel ile hiçbir engel tanımadan nice başarılara imza atıyor. Bizlerde bu anlayışla Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonu ve talimatıyla daha davamızın tohumlarını ekmeye başladığımız ilk yıl bu dava engelli kardeşlerimiz olmadan olmaz dedik ve 2001 yılında Engelli Koordinasyon merkezini kurduk dedi.

Vesayet engelini Demokrasi engelini milli iradenin önüne konan engeli kaldırmaya geldi diyen Kargı; Bizler istiyoruz ki istikrar sürsün milletin gerçek iradesi yönetime yansısın, gençlerimizin sözü siyasette daha fazla yer bulsun ifadelerini kullandı.

Kargı; Vesayet sisteminin tamamen tasfiye edildiği güçlü bir yürütme ve güçlü bir yasama için Kararımız Evet Tabi ki Evet diyoruz  diyerek  sözlerini tamamladı. 

Engelsiz Türkiye İçin EVET” projesi kapsamında Erzincan AK Parti Sosyal politikalar başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik katılımcılara sunulan ikram ile sona erdi.

 

Erzincan Çukurkuyu Belediyesi konferans salonun da gerçekleştirilen “Engelsiz Türkiye İçin EVET” programına Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle, Serkan Bayram, Erzincan Belediye Başkan vekili Gökhan Altıntaş, Erzincan AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, Belde belediye başkanları ve davetliler katıldı.

 

Editör: Doğu Gazetesi