Eski Bakan Yıldırım, Erzincan’a Geliyor
 Düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Burhan Çakır teşkilat olarak yerel seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirtip Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım’ın Cuma günü yerel seçim çalışmalarına katılmak üzere Erzincan’a geleceğini söyledi.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından Taşçı Konağı’nda düzenlenen istişare toplantısına AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Fikret Şireci, Kadın Kolları Başkanı Nermin Yıldırım, Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sümer, AK Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy, İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Burhan Çakır, Teşkilat olarak yerel seçimlere hazır olduklarını belirtip, “ 1 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 11.00’de 13 Şubat Spor Salonu’nda Erzincan sevdalısı Türkiye’nin gururu Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı  ve aynı zamanda İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım’ın katılımı ile aday tanıtım toplantısı gerçekleştirilecek.
Bakanımız Binali Yıldırım 31 Ocak 2014 Cuma günü saat 12.30’da Erzincan’a teşrif edeceklerdir. Aynı gün Bakanımız Binali Yıldırım Bey yerel seçim çalışmalarımız kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştireceklerdir. Ziyaretlerin ardından Sayın Bakanımız akşam saat 20.00’de ERT, CAN TV, TV 58 ve Can Erzincan TV ortak canlı yayınında programa katılacaklardır. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinde AK Parti Teşkilatı olarak çalışmalarımız devam ediyor. 30 Mart’ta yapılacak olan seçimler milli iradenin sandığa yansıması açısından çok önemlidir. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara bir kez daha dur demek ve demokrasi sınavı vermek üzere 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti kadroları birlik ve beraberlik örneği göstererek hazırdır. Erzincan’ımız için bıkmadan usanmadan ve yorulmadan her evin kapısını çalarak her vatandaşımızın elini sıkarak çalışıp Erzincan’da yerel seçimlerde inşallah zafere ulaşacağız.” şeklinde konuştu. 
 Ak Parti Erzincan İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları
            AK Parti Erzincan İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları belli oldu. Buna göre Çayırlı İlçesi’nde Atınç Bahadır, İliç İlçesi’nde Ahmet Ramazan Buran, Kemah İlçesi’nde Mahmut Cantekin, Kemaliye İlçesi’nde Mustafa Haznedar, Otlukbeli Vahdet Ercan, Refahiye İlçesi’nde Vezir Dumalı, Tercan İlçesi’nde Karabey Atıcı ve Üzümlü İlçesi’nde Ahmet Sazlı Belediye Başkan adayları oldu. Beldelerde ise; Akyazı Beldesi’nde Osman Öztürk, Çukurkuyu Beldesi’nde Adnan Delikanlıoğlu, Çağlayan Beldesi’nde Fahri Çubuk, Demirkent Beldesi’nde Hakan Ördek, Geçit Beldesi’nde Hikmet Yurt, Kavakyolu Beldesi’nde Fikret Keskin, Mollaköy Beldesi’nde Mehmet Murat Karaaslan, Yaylabaşı Beldesi’nde Muammer Oğuz, Yalnızbağ Beldesi’nde Zehni Süzen, Yoğurtlu Beldesi’nde Bülent Caman, Kargın Beldesi’nde Ramiz Aydın, Mercan Beldesi’nde Fevzi Koçoğlu ve Çadırkaya Beldesi’nde Bülent Torun AK Parti’nin Belde Belediye Başkanları Adayları oldu. 
Editör: Doğu Gazetesi