Nezaket ziyaretleri kapsamında, Doğu Gazetesi sahibi Gazeteci-Yazar Halil İbrahim Özdemir’i ziyaret eden Çakır ve yönetimi bir süre Doğu Gazetesi sahibi Gazeteci-Yazar Halil İbrahim Özdemir ile sohbet etti.
Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır, “Tabii 30 Mart seçimlerini geride bıraktık. Allah’a hamdolsun Erzincan’da güzel bir seçim yaşandı. Herhangi bir aksilik olmadan, herhangi huzur bozucu bir şey olmadan bunu sonuçlandırdık. Aynı şekilde Türkiye’de de böyle oldu. Bu süreçte her zaman Doğu Gazetesi tarafsız ve ilkeli yayınlarıyla bir kez daha bizleri mest etmiştir. Ben bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada Erzincan’ımıza her zaman hizmet ettiği gibi bundan sonrada hizmet edecektir şeklinde konuştu.
Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğu Gazetesi sahibi Gazeteci-Yazar Halil İbrahim Özdemir ise AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.  
Editör: Doğu Gazetesi